Chessmaster 7000

Sdílej
 
Pro šachové labužníky Pokud vám nedělá problémy angličtina, máte zkušenosti s počítači a jste milovníky hry králů, pak tahle hra čeká právě na vás.

Chessmaster 7000 je úspěšným pokračováním předchozích verzí šachových simulátorů, kterých se za 12 let prodalo přes 4 miliony. Chess není obyčejný soupeř, jehož kvalitu hry si nastavíte a buď ho porazíte, nebo dostanete v pár tazích mat, je to i výtečný učitel a kamarád, který vám pomůže proniknout ještě hlouběji do tajů šachu, odhalí vám strategie hry největších světových velmistrů, a navíc rozebere vaše partie a upozorní na chyby, kterých by bylo dobré se vyvarovat.

Naučte se hrát šachy

Jako učitel vás Chessmaster seznámí s úplnými základy šachové hry, ukáže vám všechna možná zahájení, na řadě příkladů můžete sledovat jeho myšlení v různých okamžicích vývoje hry. Jako váš soupeř se vám předvede v roli nejrůznějších typů hráčů (k dispozici je 24 možností), bude začátečníkem i velmistrem, umožní vám hrát se soupeřem přes internet, modem a síť. Jako poradce vám vysvětlí, co je pro vás ve hře nejlepší, poradí různé možnosti, bude detailně analyzovat každou vaši partii.

Skvělé zpracování

Chessmaster 7000Chessmaster 7000V této skvělé šachové hře lze nastavit neuvěřitelné množství hodnot ovlivňujících celou partii - můžete si určit, zda vaším soupeřem bude muž nebo žena, nastavit si jeho hráčské schopnosti, hrát s různými typy figurek nebo si vytvořit vlastní. Měnit lze i rychlost počítačového soupeře - je přece jen příjemnější, když computer chvíli počká, než zahraje svůj tah - máte pak delší čas na rozmyšlenou. Velice zajímavá je i knihovna, ve které je zaznamenáno obrovské množství partií sehraných těmi největšími mistry šachu. Samozřejmostí pro tuto sérii her je logické ovládání, skvělá grafika a zvuk. Přejeme vám hodně výher, ale nebudete to mít snadné - Chess je fakt třída.