Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

mobil je dobré mít na dohled, nejlépe na stálém místě, abychom ho nemuseli hledat, když ho nejvíc potřebujeme. Proto bychom si přáli, aby vám stojánek, který jste našli v tomto čísle, alespoň trošku usnadnil život. Navíc pokaždé, když budete mobil ve stojánku kontrolovat (jestli nepřišla zpráva, nebo vás v nestřeženém okamžiku neprozvonili kamarádi), určitě si všimnete i Mourrisonova širokého úsměvu, který by vám tím rád připomněl, že není nad to mít výbornou náladu.
Stojánek je dostatečně pevný a spolehlivě slouží - testujeme ho v redakci od okamžiku, kdy jsme dostali první vzorky. Sestavení je jednoduché, a kdybyste přece jenom v některou chvíli váhali, pomůže vám návod na protější straně (vlevo). S nápadem vytvarovat pláštík i špičky snowboardového prkna (najdete ve čtvrtém bodě návodu na protější straně) přišla Ivana Kudrnová a musím říct, že se jí to opravdu povedlo. Z Mourrisona je najednou snowboarďák s rozevlátým pláštíkem, svištící na svém novém prkně zimní krajinou.
Už v minulém čísle jsem se na tomto místě zmínila o tom, že i vy můžete ovlivnit, jaké dárky by se mohly v ABC objevit. Děkuji za první náměty, které jste mi poslali a těším se na další.