Recenze - Přenosné reproduktory pro iPod

Sdílej
 

Dnes se podíváme na dva zajímavé reproduktorové sety pro iPod. Oba se dají uzpůsobit pro jeho nejrůznější verze (pomocí různě tvarovaných držáků) a dodávají se s praktickým pouzdrem na cesty. Ale hlavně oba mají co nabídnout v situaci, kdy se chceme podělit o zážitky z iPodu s nejbližším okolím.

MM50


Vybavený set ocení hlavně příznivci pohodlí, jelikož jeho součástí je i dálkový ovladač, kterým lze ovládat nejen hlasitost reproduktorů, ale i připojený iPod. (To je dáno tím, že se iPod k setu připojuje přes svůj datový výstup, který je dále přemostěn do zadní části, takže ho lze používat, i když je iPod připojen takto.) Co se týče hudební reprodukce, může se set pochlubit na přenosné reproduktory kvalitně znějícími basy a nastavitelným režimem 3D zvuku, který zajímavě umocní hudební pokrytí prostoru. Příjemnou vlastností je také zabudovaná Li-Ion baterie, která zaručuje až 10 hodin provozu; při jejím nabíjení lze dobíjet i iPod. Také je zde k dispozici přípojka line-in (v klasickém formátu jack 3,5 mm), takže je možné k reproduktorům připojit i jakýkoliv jiný MP3 přehrávač.

MM22


Tuto odlehčenou verzi uvítají uživatelé dbající na přenosnost, neboť díky svému důmyslnému skládání a placatému provedení je značně skladná. Tento set se dá napájet buď ze sítě pomocí přiloženého adaptéru, nebo případně čtyřmi AAA bateriemi. Na rozdíl od mm50 se k tomuto setu iPod připojuje přes normální audiovýstup na sluchátka.