Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

jestliže sledujete ABC pravidelně, víte, že v každém čísle najdete několik soutěží. Účastníte se jich rádi! V redakci tak máme díky vám stále co dělat - rozbalujeme balíčky, obálky, třídíme korespondenční lístky.
Hodnocení má vždycky na starosti jeden redaktor (většinou ten, který vymyslel soutěžní zadání): ve finále rozloží na zem (máme tu čisto a stoly jsou na takové množství věcí malé) všechny výrobky a kresby, které se dostaly až do nejužšího kola. My ostatní se proměníme v porotu a jsme nadšeni z toho, jak jste šikovní. Na oplátku se zase snažíme získat pro vás do každé soutěže co nejatraktivnější ceny. Úplné seznamy výherců pak najdete na webu ábíčka a vítězné práce od letošního roku uveřejňujeme v časopise na stránkách označených ABC A VY (stačí otočit tuhle stránku a víte, jak jste dopadli). Když vyhrajete, může se fotka vašeho soutěžního příspěvku objevit právě zde, aby si ostatní mohli prohlédnout, čím jste nás oslnili.
Už sám název ABC A VY naznačuje, čemu se tato nová dvoustrana bude dále věnovat. Je to především prostor pro odpovědi na vše, co vás zajímá - opravdu se můžete zeptat na cokoliv, a bude-li vaše otázka aktuální i pro ostatní, odpovíme na ni přímo v rubrikách ODPOVEDNA@iABC. CZ nebo NA ADRESU ABC.
Své připomínky i náměty nám posílejte emailem nebo poštou, těšíme se na ně a předem vám děkujeme!