MX vs. ATV Unleashed

MX vs. ATV Unleashed
Sdílej
 

PC závodní
Se svou mašinou se řítíte terénem, bahno stříká na všechny strany, skáčete do výšky a občas si ve vzduchu střihnete nějakou parádičku. Přesně tohle je MX vs. ATV Unleashed! Silně arkádová jízda na motorkách, čtyřkolkách, v buginách a několika dalších plnokrevnících, kterým je milejší lepkavá hlína než uhlazený asfalt.
V průběhu hry získáváte speciální body, za které si své benzinové miláčky vylepšujete nebo třeba odemykáte nové tratě. MX vs. ATV Unleashed nabízí opravdu mnoho parádních map, stejně tak nepřeberné množství soutěží. Můžete osedlat motorku a pustit se do závodů v kariéře, předvádět triky na speciálně upravených stadionech nebo se třeba jen tak tréninkově projíždět.
Ovládání je jednoduché, možná až moc snadné, ale zato si jízdu skvěle užijete bez stresu, že vám podklouzne kolo. Jediné nebezpečí hrozí při skocích a kolizích s ostatními AI závodníky, kteří moc inteligence nepobrali a které většinou poměrně snadno porazíte. Hra MX vs. ATV Unleashed

však nebyla vytvořena jako simulátor motokrosových závodů s přesnou fyzikou jízdy, ale přináší čistou adrenalinovou zábavou na nespočtu tratí a soutěží. Ideální pro bezstarostné bahnité vyřádění.

Hodnocení: 3 a půl hvězdy
Výhody: mnoho tratí, druhů soutěží a závodních strojů, nízké HW nároky, editor tratí
Nevýhody: zastaralá grafika a mizerné zvuky motorů, umělá inteligence soupeřů

Výrobce: Rainbow Studios / Beenox Studios
Web: www.mxvsatv.com