DVD recenze

DVD recenze
Sdílej
 

Škola superhrdinů

Warner Bros.

Je to vlastně úplně normální teenagerská komedie o prvních láskách a prvních nepřátelstvích. S jediným rozdílem - odehrává se ve škole pro mladé superhrdiny.
Jen si to představte, jeden váš spolužák se umí roztéct v hromádku slizu, druhý uzvedne náklaďák. Je asi zřejmé, který z nich bude hrdinou a který jen poskokem. Hlavní hrdina školy superhrdinů má však problém - přestože jsou jeho rodiče největší supermani ze všech, on je ve škole jen poskok. Ale žádný strach, každý má šanci na reparát. Máte-li rádi X-Meny a Spider-Mana, škola superhrdinů se vám bude líbit. Je zábavná a plná akce.

*** 1/2


Trestná lavice


Bontonfilm

Jméno komika Adama Sandlera bývá zárukou nepříliš vybíravého humoru. Ve snímku Trestná lavice se však Sandler drží nezvykle zkrátka. Na rozdíl od jiných svých filmů hraje člověka, kterému jde o dobrou věc. V roli hráče amerického fotbalu se dostane do vězení a ze spoluvězňů vytvoří elitní sportovní družstvo. Pro Sandlera role nezvyklá, ale vyšlo mu to - Trestná lavice je jeho komerčně nejúspěšnější film. Daní za tuto skutečnost je, že tento spíše sportovní film není příliš sandlerovský a že to ani není komedie.

**