Váš web

Váš web
Sdílej
 
Warcraft Earth... Databáze komiksů... Tváře chovatelů... Tomb Raider se blíží... Hororové lego...

Warcraft Earth

http://mapwow.com/

Google Earth jsme vám představili v ABC č. 3 a vy si nyní určitě prohlížíte Zemi ze všech možných satelitů. Ale co se takhle podívat i na svět on-line hry World of Warcraft? Umožní vám to mapa postavená na principu Google Earth, na níž je zachycen herní svět s mnoha městy, ale také lokacemi pokladů a nejrůznějších bylinek. Je opravdu jako živý.

Pablo



Databáze komiksů


http://www.comicsdb.cz/

Největší filmová databáze na internetu je slavná imdb.com, její českou obdobou je csfd.cz. Ale co databáze komiksů? Na stránkách comicsdb.cz vzniká databáze všech komiksů, které kdy vyšly v Česku. Zatím se jich tu nachází bezmála čtrnáct set a jejich počet stále narůstá.

Smiley


Tváře chovatelů


http://www.yannarthusbertrand.com/yann2/

Říká se, že lidé se podobají svým psům. Ale podobá se také farmář svému praseti? Nad tím můžete přemýšlet nad kolekcí pozoruhodných fotografií Yanna Arthuse-Bertranda, na nichž jsou zachyceni farmáři se svými prasátky, kravami i ovečkami. A co víc, fešáky si můžete ze stránky stáhnout jako wallpaper - pozadí na plochu Windows.

Linda Klírová


Tomb Raider se blíží


http://www.tombraider.com/main.html

Jestli je nějaká hra očekávána opravdu se zatajeným dechem, je to nepochybně nový Tomb Raider. Nové dobrodružství Lary Croft má nyní už i svou internetovou stránku, na níž můžete sledovat další a další krůčky vedoucí k dokončení hry.

J. Mák


Hororové lego


http://brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=166054

Spisovatel H. P. Lovecraft psal příběhy plné děsivých stvoření, žijících na neprozkoumaných místech naší planety. Lego je stavebnice složená z mnoha pestrobarevných kostiček. Lovecraft a lego by tedy neměly nic společného, kdyby se jeden nadšenec nerozhodl vytvořit scény z lovecraftových hororů pomocí stavebnice Lego.

Tom Superboy


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte „Váš web“.

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd