Bezdrátový hudební systém Music Anywhere

Bezdrátový hudební systém Music Anywhere
Sdílej
 

Logitech

Tento hudební systém je schopen bezdrátově přenášet audio z počítače do hi-fivěže či jiné reproduktorové soustavy, a to až na vzdálenost sta metrů (za ideálních podmínek).
Vše funguje následovně - k počítači se připojí přes USB drobný vysílač s nastavitelnou anténou (z CD následně nainstalujeme příslušný ovládací software) a kdesi na druhé straně obydlí připojíme přijímač k repro soustavě. V případě, že byste měli USB port na počítači až moc dobře schovaný, je součástí balení prodlužovací USB kabel zakončený praktickým stojánkem. Po chvíli se obě zařízení vzájemně najdou a bezdrátově propojí. V tu chvíli máme vystaráno a hudbu přehrávanou na počítači, který je např. v našem pokoji, můžeme poslouchat na hi-fivěži v obýváku.
Říkáte si, že to bude dosti nepohodlné na ovládání? Ale kdepak! Ovládací software totiž plně spolupracuje s přehrávačem a na přijímači nalezneme nejdůležitější tlačítka na jeho ovládání (Přehrát, Pauza, Stop, Dopředu, Dozadu, Vypnout/Zapnout zvuk a ovládání hlasitosti). A to není všechno, protože stejné funkce nalezneme i na přibaleném dálkovém ovladači přijímače, takže už opravdu nezbývá nic jiného než se pohodlně usadit a pustit si oblíbené empétrojky. Opravdoví příznivci této myšlenky mají dokonce možnost dokoupit samostatně další přijímače a směrovat tak hudbu do různých koutů domova.
Podporované přehrávače jsou Windows Media Player 9, Musicmatch 9.0, iTunes 4, RealPlayer 10, Winamp 5 a samozřejmě i jejich novější verze.