Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

nové číslo, které právě držíte v ruce, je o 12 stránek obsáhlejší, než bývá obvyklé. Velké články i rubriky dostaly více prostoru a my z toho máme v redakci velkou radost. Přibyla nám tím sice práce, ale jsme šťastní. Místa v časopise není nikdy dost, je tady tolik informací, fotek a kreseb, s nimiž bychom vás chtěli seznámit, ale pokaždé narážíme na stejný problém: musíme se uskromnit, protože stránek je omezený počet.
Občas se stane, že se v jednom vydání sejde více inzerce, než jsme předpokládali. Pro nás je to dobrá zpráva. Neznamená to totiž, že by inzeráty zabraly místo článkům nebo rubrikám a vy byste byli ochuzeni o svou pravidelnou dávku. Naopak! Toto množství inzerátů umožňuje navýšit počet stránek a dát větší prostor tématům, která pro vás zpracováváme. Inzerce přináší ábíčku peníze, díky čemuž máme šanci časopis stále vylepšovat: například připravit rozsáhlejší vydání, a co je podstatné, za běžnou cenu.
Tentokrát jsme rozšířili i Čtenářskou burzu, jednu z nejoblíbenějších rubrik, v níž hledáte kamarády na dopisování, nabízíte a sháníte nejrůznější věci. Uveřejňujeme tedy několikanásobné množství vašich soukromých inzerátů a rádi bychom tím alespoň trošku zkrátili dobu, po kterou musíte čekat, než váš inzerát vyjde.