Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

jedna z posledních velkých událostí kolem ABC se týkala kocoura Mourrisona, který na podzim minulého roku (v ABC č. 23) oslavil s ábíčkem stovku (aniž jakkoliv zestárnul). Znamená to, že se do listopadu 2005 už stokrát objevil na stránkách ABC: zalíbilo se mu na nich natolik, že se rozhodl zůstat s námi i v příštích letech. Utvrdily ho v tom i vaše gratulace ke kulatému výročí (co si budeme povídat, je to ješitný kocour!), a rozhodl se, že vám brzy poděkuje osobně.
Číslo, které jste právě otevřeli, je v pořadí třísté. Právě tolikrát vyšlo ábíčko ve vydavatelství Ringier, což je určitě důvod k oslavě. Díky našemu vydavateli můžeme připravovat časopis, který vás baví, je tištěný na kvalitním papíře a v každém vydání je přibalený nějaký dárek. Svými nápady a připomínkami se podílíte nejenom na přípravě článků i rubrik (mnohdy vznikají přímo na vaše přání), ale ovlivňujete i to, jaká bude jejich grafická podoba. Pečlivě nasloucháme vašim názorům, rádi čteme všechny dopisy a e-maily, které nám píšete. Je to příjemná spolupráce! Zajímá nás i to, které dárečky, přikládané od letošního roku ke každému číslu, se vám líbí nejvíc - jsou to plakáty, samolepky, nebo svítící náramek?
Tři sta - to je velké číslo, a proto jsme se rozhodli, že se o svou radost s vámi podělíme. Od jara do podzimu za vámi budeme jezdit na různá místa po celé naší zemi. Kdy a kde se společně setkáme, to se dozvíte vždycky včas přímo z ABC. A bude u toho samozřejmě i Mourrison, takže už teď mu můžete psát na e-mailovou adresu mourrison@iabc.cz nebo na adresu Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Na lístek nezapomeňte připsat heslo Mourrison. Těšíme se na vás!