The Sims 2: Open for Business

The Sims 2: Open for Business
Sdílej
 

PC strategie/simulace

Nestane se často, abychom na výsostné místo hry čísla umístili pouhý datadisk.
Tentokrát to však uděláme a máme k tomu dva dobré důvody. Za prvé The Sims jsou herní legenda a za druhé se třetí datadisk Open for Business opravdu vyvedl a vlil do Simů novou mízu.
Připravte se na konec flákání po večírcích a flirtování se studentkami, jak tomu bylo v předchozích dvou přídavcích. Čeká vás tvrdý a také zábavný svět obchodu. A jak už to bývá, bez dostatečného kapitálu musíte začít pěkně odspodu. Co třeba zařídit si malý obchůdek s potravinami, hračkami nebo elektronikou a zaměstnat rodinné příslušníky? Ideální start vaší kariéry, kterou budete moci postupně rozvíjet díky mnoha možnostem, které Open for Business nabízí.
Můžete například vyrábět své vlastní výrobky a pak je prodávat. Při této činnosti si neustále vylepšujete dovednosti Simů, až se z nich stanou třeba skvělí a populární kuchaři, výrobci hraček, pěstitelé květin apod. Pokud se nechcete otravovat s výrobou, je šance zboží nakoupit, zvažovat prodejní ceny a snažit se o co největší zisk. Nebaví vás obchodovat? Nevadí. Otevřte si posilovnu, bowling, diskotéku a vydělávejte na vstupném.

Každý si zde svůj oblíbený obor jistě najde.
A když se časem podnikání slušně rozjede, najmete si zaměstnance, o které se budete muset starat, učit je a samozřejmě kontrolovat, jak se jim daří prodávat nebo vyrábět. Zakázky totiž nepadají z nebe a je nutné zákazníky hodně přemlouvat, přesvědčovat a navazovat s nimi přátelské vztahy. Dotáhnout to můžete až na majitele ohromných nákupních domů, perfektně vybavených fitcenter apod. Open for Business je prostě skvělý přídavek, ale dejte si pozor na jeho náročnost. Pokud jste již v samotné hře nestíhali vše obstarávat, moc úspěchu v podnikání nesklidíte. Tento datadisk je pro zralé fandy The Sims 2. Vy ostatní ho můžete alespoň vyzkoušet, třeba vás právě mnoho nových možností v „simíkovském“ podnikání chytne.

***

Výhody: nespočet nových možností a předmětů, velké oživení hry
Nevýhody: náročné na ovládání a problém stihnout vše potřebné
Výrobce: Maxis
Web: thesims2.ea.com