Váš web

Váš web
Sdílej
 

Mexiko z výšky

http://homepage.mac.com/helipilot/PhotoAlbum31.html

Na této stránce najdete pozoruhodné fotografie Mexico City, které pořídil pilot jedné helikoptéry. Jsou na nich zachycena prazvláštní místa jako chudinské slumy i obří skládka, na které také žijí lidé. Nejzajímavější jsou však fotografie levných domečků, které vypadají jako z nějaké počítačové hry.

Vladimír Nezval



Toweling neboli ručníkování


http://www.toweling.wz.cz

Foto
Máte rádi netradiční disciplíny a spoustu legrace u sportování? Navštivte tento web o towelingu neboli ručníkování. Že nevíte, v čem tenhle sport spočívá? Pak se na téhle stránce dozvíte něco skutečně nového.

Jiří Picek


Damokles


http://www.damokles.cz

Damokles.cz je virtuální život na internetu. Můžete se zde vdát/oženit s jiným hráčem a můžete mít spolu děti. Můžete si určit místo bydliště v českých městech a v některých městech jiných zemí. Nakupujete různé materiály a zvířata, pracujete, vyděláváte, učíte se. Skoro jako v běžném životě. Můžete si i popovídat s jinými hráči, projít se nebo projet ve svém dopravním prostředku po virtuálním městě.

Marta Hlinková


Simpsonovi i Sims


http://simpsonovi.comics.cz/

Foto
Toto je velmi zajímavá stránka. Nadchne hlavně ty, kdo mají rádi tento kreslený seriál. Najdete na ní spoustu downloadů, komiksů, hlášek, zajímavostí a pro ty, kteří hrají hru Sims 2, je zde dokonce i dům Simpsonových, který lze do hry vložit.

David Richtr


Modifikace


http://www.ceskemody.cz http://hl4mappers.wz.cz

Foto
Chce-li někdo modifikovat, nebo vůbec vědět, co to jsou modifikace počítačových her, ať sem zavítá. Čeká zde na vás mnoho návodů na modifikace her Half-Life a Half-Life 2.

Tommzs

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd