Bezdrátový set Power Wireless Desktop Plus

Bezdrátový set Power Wireless Desktop Plus
Sdílej
 

LABTEC

Díky tomuto zajímavému setu za rozumnou cenu si budete moci vychutnat naprostou volnost při bezdrátovém ovládání vašeho PC. Součástí sady je bezdrátová klávesnice, bezdrátová optická myš a přijímač, který zároveň slouží jako nabíjecí stanice pro myšku a indikátor stavu kláves Caps Lock, Num Lock a Scroll Lock. Přijímač se připojuje k počítači přes oba jeho PS/2 porty. Součástí balení jsou také dvě alkalické tužkové baterie (pro klávesnici) a dvě akumulátorové mikrotužkové (pro myš). Jak na myši, tak na klávesnici nalezneme indikátor stavu baterií.

KLÁVESNICE


Klávesnice se může pyšnit tenkým designem, měla by také odolat polití tekutinou, což rozhodně není k zahození. V její horní části pak nalezneme zvláštní tlačítka ovládající různé funkce operačního systému Windows, přehrávání hudby, hlasitost zvuku a internetový prohlížeč. Všechna se zprovozní instalací přiloženého softwaru. Pokud nejste spokojeni s funkcí některého z tlačítek, lze ji přenastavit, například na spuštění oblíbených her, programů či webových stránek.

MYŠ


Design myši je bohužel velmi jednoduchý, proto myška v ruce nesedí zrovna nejlépe. K dispozici jsou další dvě tlačítka nacházející se po stranách „scrollovacího“ kolečka, jejichž funkci si můžeme nastavit pomocí dodaného softwaru. Na běžné používání je tato myš dostačující, avšak kvůli špatnému designu a částečně nedostačujícímu optickému senzoru se nehodí na hraní strategických her, a už vůbec ne na hraní 3D stříleček.