FlatOut 2

FlatOut 2
Sdílej
 

konzole, PC závodní
Destrukční a závodní šílenství pokračuje. V druhém díle výborné závodní arkády FlatOut opět sešlápnete plyn až na podlahu a budete se snažit udělat z aut soupeřů vraky dříve, než oni rozbijí to vaše. Závody jsou stejně bláznivé, hratelnost strhující, auta nadupaná a mnoho věcí vylepšených.
První změnou je vozový park. Setkáte se tu s poměrně novými modely aut, která jsou rozdělena do tří kategorií. Pro začátek vystřelíte na okruhy ve starých herkách, podobných těm z prvního dílu FlatOut. S přibývajícími zkušenostmi se můžete vrhnout na třídu cestovních a závodních aut, která mají pod kapotami početná stáda splašených koní. Všechny vaše káry lze samozřejmě vylepšovat nákupem různých součástí.
Tratě mají celkově nový design a často v nich pofrčíte i po dlouhých rovinkách, kde lze konečně použít nitro. Originální jsou také místa závodů - budete se prohánět po starém letišti, vodními kanály, ale i rušným městem. Lahůdkou je průjezd přímo centrem nákupního mola. Z dalších vylepšení můžeme uvést více motivující kariéru rozdělenou na jednotlivé poháry, ze kterých se lze probojovat až do finálního mistrovství.
První díl FlatOut byl skvělý a dvojka ho v mnoha věcech vylepšuje. S čistým svědomím můžeme napsat, že FlatOut 2 se téměř blíží dokonalosti. Zkrátka jen opravdový herní barbar by si odmítl zahrát tuhle drsnou závodní arkádu.
Hodnocení: *****

Výhody: nepřekonatelná hratelnost a zábavnost, nová auta, tratě, umělá inteligence, zvuky a hudba
Nevýhody: není žádný důvod proč si FlatOut 2 nezahrát
Výrobce: Bugbear
Web: http://flatout2.sierra.com/