Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

pokud najdete ve svém nabitém prázdninovém programu ještě nějakou volnou skulinku, rádi bychom se s vám setkali v sobotu 12. srpna od 11 hodin v pražské zoologické zahradě na Dni s ABC. Na následující stránce najdete pozvánku a dárkový kupon - ten si nezapomeňte vystřihnout a vzít s sebou - když ho odevzdáte u pokladny zoo, dostanete za něj jednu vstupenku zdarma, což je výhodné, protože ušetříte penízky a můžete si koupit třeba něco osvěžujícího.
O prázdninách se v pražské zoo scházíme s našimi příznivci už roky a je to pro nás pokaždé - věřte nevěřte - svátek. Je to totiž krásné místo, a především: není nad to osobně si popovídat s konkrétními čtenáři. Říká se tomu okamžitá zpětná vazba. Hned se dozvíme, jak reagujete na časopis: slovně, ale taky třeba výrazem v obličeji (nemyslete si, to je stejně důležité)!
A kdyby vám to 12. srpna náhodou nevyšlo, máme pro vás ještě další pozvánku: 26. srpna budeme ve vojenském muzeu v Lešanech (více se dozvíte na straně 4). Je to také sobota (ideální čas na výlet) a na své si přijdou hlavně kluci!