Váš web

Váš web
Sdílej
 
RuneScape... Svět turnajů... Klub papírových modelářů... Samá kouzla...

RuneScape
www.portsarim.wz.cz

Tuhle stránku tvoříme společně s kamarádem. Je věnovaná on-line hře RuneScape, a je tu toho o ní opravdu hodně. Naleznete zde např. návody na řešení úkolů, popis jednotlivých příšer, něco extra z RuneScape a spoustu dalšího. Také pořádáme různé srazy českých hráčů, na které můžete se svou postavou přijít i vy. Pokud budete mít k našim stránkám nějaké připomínky nebo nápady, můžete nám o tom napsat a my to na stránky přidáme.
Láďa a Lukáš


Svět turnajů

www.grame-dott.xf.cz
Vše kolem turnajů ze světa i u nás. O jaké turnaje jde? Samozřejmě o ty ze síťové hry Counter-Strike. Najdete tu novinky a můžete se účastnit i diskusí.
Grame Dott


Klub modelářů

http://papirovemodely.estranky.cz
Chtěl bych na internetu založit klub papírových modelářů. Za tímto účelem jsem vytvořil tuto stránku jako místo, kde by milovníci této vášně mohli prezentovat svoje práce a kde by si mezi sebou mohli vyměňovat zkušenosti a názory.
Nick Flyer


Samá kouzla

http://triky.navod.cz/
Na této stránce najdete úžasná kouzla. Nic víc, nic míň.
Tom Dyk


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd