Milí přátelé,

Sdílej
 

S tímto číslem dostáváte dva dárky: samolepky a kupon na vstupenku do kina. Oba dárky se vážou k novému ř lmu Mravenčí polepšovna, který zrovna teď začínají hrát v kinech. Samolepkami jste už možná polepili kde co ještě dřív, než jste otevřeli tohle nové ábíčko, a jsou na sešitech, lednici i psacím stole.
Kupon (pozor! má líc a rub!) na ř lm Mravenčí polepšovna najdete na této straně dole a jeho použití je jednoduché. Když půjdete do kina dva, jednu vstupenku si koupíte a druhou dostanete po odevzdání kuponu u pokladny zdarma. Ušetříte tak za jeden lístek a za zbylé peníze si můžete dopřát něco dobrého. Ale je tu samozřejmě i další možnost, jak naložit s částkou, která vám zůstane. Rozdělíte si ji napůl a svůj díl si uložíte k úsporám - jestliže si odkládáte peníze na nový mobil, počítač nebo kolo, hodí se každá koruna.
Nebo to vezměte z úplně jiného konce a na ř lm někoho pozvěte. Třeba má zrovna váš brácha nebo kamarádka narozeniny či svátek, tak to oslavte v kině! Akce 1 + 1 zdarma je k tomu ideální příležitostí.
A když si předtím přečtete článek o ř lmu, užijete si Mravenčí polepšovnu dvojnásob, protože se budete moct pobavit i tím, co všechno si filmaři o mravencích vymysleli.