Hra čísla - World of Warcraft: Burning Crusade

Sdílej
 

PC MMORPG datadisk

Podle oficiálního prohlášení společnosti Blizzard Entertainment hraje World of Warcraft více než osm milionů lidí po celém světě. Počet hráčů, kteří očekávali datadisk Burning Crusade, je tedy obrovský, jak potvrdil i rekord v prodejnosti - za jediný den se prodalo přes 2,4 milionu kopií.
Hlavní změnou, kterou datadisk přináší, je kromě nového světa Outlands zvednutí maximální úrovně postavy na sedmdesát.
Další novinkou jsou dvě nové hratelné rasy. Za Alianci přibyli Draeneie se skvělými buffovacími kouzly. Hordu obohatili Blood Elfové, kteří disponují například judgementy - speciálními útoky zanechávajícími na cíli stopu. Výrazným oživením hry je možnost létat na gryphonech nebo jako druid proměněný v havrana.
Důvodem proč si datadisk pořídit je i fakt, že v Outlandu vyděláte na poražených potvorách více peněz. Také zde lze získat mnoho cenných předmětů za dobré ceny, což časem rozhodně povede ke změnám v obchodování. Za zmínku stojí i nová profese Jewellcrafting: lze vyrábět šperky a vylepšovat jimi věci. Datadisk přináší mnoho dalších změn hratelnosti a výhod pro jeho majitele.
Pokud do světa World of Warcraft vcházíte pravidelně a chcete v něm něčeho dosáhnout, bez tohoto přídavku se neobejdete.

Výrobce: Blizzard Entertainment
Web: www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/

5
+ zvýšení úrovně na sedmdesát, létání, nové předměty, zbraně, instance, questy a oživující vzhled Outlandu, úpravy hratelnosti
- vysoká cena