Hardware

Sdílej
 

TIP ABC - KLÁVESNICE

Pavouk na hraní


Klávesnice Razer Tarantula je přesně to, co by měl mít každý hráč. Její černá barva a design s vynikající ergonomií a modrým podsvícením zaujme na první pohled. Specialitou této klávesnice jsou vyměnitelné klávesy pro různé hry, v balení jich je celkem deset. Vytvořit si také můžete až sto profilů pro nastavení funkcí kláves, včetně podpory maker pro speciální klávesy. Součástí klávesnice je i USB HUB a výstup na sluchátka a mikrofon. Lze také připojit originální doplňkové osvětlení. Jako zápory mohu označit pouze vyšší cenu a instalaci do dvojice USB portů počítače.

4,5

+ programovatelnost
- instalace USB

Výrobce: Razer
Web: www.razerzone.com


Elegantní počítač


PC SESTAVA


Acer umí vyrábět i klasické počítače. Jeho řada Aspire E rozhodně stojí za pozornost. Společnost neponechala nic náhodě a boduje nejen funkční výbavou a slušnou cenou, ale také velmi povedeným vzhledem. Řada E nabízí nejnovější procesory AMD 64 X2 nebo Intel CORE 2 Duo. Součásti balení jsou kromě standardních komponent i reproduktory, klávesnice, myš, čtečka karet 9v1 nebo hybridní TV tuner. O chod počítače se stará operační systém Windows MCE. Aspire E tak obsahují všechnu potřebnou multimediální výbavu pro vytvoření plnohodnotného domácího centra zábavy.

4
+ luxusní výbava
- vyšší cena

Výrobce: Acer
Web: www.acer.cz

Martin Soukup


Tajný agent v akci


FLASH


Tento USB fl ash disk ve stylu 007 je opravdu jedinečný. Celé pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli a je nepromokavé. Vlastní přístup k paměti je chráněn mechanickým zámkem na heslo.
Pokud tedy neznáte správnou kombinaci, vůbec pouzdro neotevřete a nedostanete se k datům. A kdyby se k vám dostal disk již otevřený, ani potom nemáte zdaleka vyhráno. Data na disku jsou digitálně šifrována. Kapacita paměti je 512 MB.

4
+ opravdová frajeřinka
- nízká kapacita

Výrobce: Reddot Online
Web: http://en.red-dot.org

Martin Soukup