Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited
Sdílej
 

Vítejte na havajském ostrově Oahu, kde je pořád skvělé počasí a jsou tam stovky kilometrů silnic vonících asfaltem.

Silnice se na dlouhou dobu stanou vaším domovem. Zaveze vás na ně závodní hra Test Drive Unlimited, šesté pokračování známé herní série, jež je dokonce starší než Need for Speed.

Pro začátek 200 tisíc

Půjde o závodění, ale také o peníze, luxusní káry a rezidence. Princip hry je jednoduchý a zároveň revoluční. Jste vysazeni na ostrov Oahu, který je velmi přesně vymodelován podle skutečného, stejnojmenného havajského ostrova. Co zde budete dělat, je na vás. V kapse máte zhruba dvě stě tisíc dolarů, za které si koupíte první obyčejné auto a dům s garáží. Postupně vyděláváte peníze, kupujete si lepší auta, motorky a větší domy.

Jak si přivydělat?

Fígl je v tom, že TDU funguje jako klasická MMO hra. Na ostrově tedy potkáváte další on-line hráče, které můžete vyzvat na souboj, nebo se účastníte speciálních on-line závodů. Za dobré umístění se vám pak zvětšuje obsah konta. Dolary lze vydělat i přepravou lidí, dovozem zásilek na čas nebo třeba dodáváním drahých aut klientům, přičemž auta nesmějí mít ani škrábnutí.

On-line je lepší

Hrát a závodit lze i bez připojení k internetu. Jenomže AI protivníci jsou mizerní a hlavně tím přijdete o kouzlo Test Drive Unlimited - být největší frajer havajských silnic, vlastnit nejdražší auta a porážet s nimi v závodech skutečné lidské soupeře z celého světa.


Test Drive Unlimited

konzole, PC závodní
Hodnocení: *****
Výhody: rozlehlý ostrov se stovkami kilometrů silnic, kombinace singleplayeru a on-line závodění, desítky modelů aut, vytváření vlastních závodů
Nevýhody: podivná fyzika některých vozů, časem může omrzet, málo možností tuningu aut
Výrobce: Eden Games
Web: www.testdriveunlimited.com