SimCity: Společnost

SimCity: Společnost
Sdílej
 
CO SE HRAJE

PC - STRATEGIE


Pátý díl slavné budovatelské strategie je pro znalce série šok. SimCity: Společnost je založena na jiných principech, je snazší a méně ekonomicky zaměřená. Veteráni série tedy utřou nos, ale na tvářích stavitelských nováčků se může objevit úsměv. Velmi snadno totiž dokážou postavit nádherné, živé a fungující město.

V SimCity: Společnost především stavíte nespočet rozmanitých budov, přičemž se musíte snažit vyvážit jejich vliv. Každá produkuje nebo spotřebovává různé druhy energie - prosperitu, kreativitu, vzdělání apod. Úžasná je obrovská variabilita budov a možnost stavět výrazně odlišné typy měst. Navíc hra má pěkné grafické provedení a je radost sledovat vlastní výstavbu, stejně jako střídání počasí i dne a noci.

Bohužel zmíněná jednoduchost je kamenem úrazu hratelnosti. Po jisté době ztratíte budovatelský elán a motivaci. SimCity: Společnost je také poměrně drahá a hardwarově náročná. Chcete-li se jen kochat svou stavitelskou genialitou a uspokojí vás pohled na vlastnoručně vybudovaná města, SimCity: Společnost si pořiďte.
Zkušenějším stavitelům a znalcům série SimCity bychom poradili: Dejte ruce pryč.




HODNOCENÍ: 70 %

+ PĚKNÉ GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ, OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ BUDOV, POHODLNÉ OVLÁDÁNÍ, RYCHLE POCHOPITELNÉ PRINCIPY
- PŘÍLIŠ ZJEDNODUŠENÉ, ČASEM STAVĚNÍ OMRZÍ, CENA, HW NÁROKY

VÝROBCE: TILTED MILL ENTERTAINMENT
WEB: WWW.SIMCITY.EA.COM