Total Immersion Racing

Total Immersion Racing
Sdílej
 
Total Immersion Racing je po skvělém Flatoutu druhá závodní hra Edice ABC PC her. Tentokrát však musíte upustit od bláznivých a bezhlavých jízd.

Foto


Hra vás zavede na opravdové závodní okruhy, kde si to rozdají speciály s pořádně našlápnutými motory.
Nečekejte plně realistický simulátor. Total Immersion Racing balancuje mezi realistickým a arkádovým chováním vozů, čehož byste v závodech měli využívat. Slabší auta velmi dobře sedí a nebojte se s nimi jezdit ostře. U silnějších strojů pozor na včasné brždění před zatáčkou. Jakmile vás zatáčka vynese do bezpečnostní pískové zóny, ztratíte mnoho drahocenných sekund. Během závodu se klidně pusťte i do strkanic. Auta jsou téměř nerozbitná, a tak je výhodnou taktikou vytlačení soupeřů mimo trať.

Tři nejrychlejší auta

Foto



Cheaty


Následující podvody sice zpříjemní hraní a dostanete se tak například ihned ke všem autům, ale zase se připravíte o radost z postupu v kariéře. Rozhodnutí o jejich použití necháme na vás. Pro spuštění cheatů napište jméno jezdce stejné jako příslušný kód: Loaded - zpřístupní všechna auta
Road Sweep - zpřístupní všechny tratě
Downforce - získáte bonusové auto
Walk It - AI soupeři budou pomalejší
No Dogs - vypnutí HUD
Foto



Ze hry do reality

Nejsilnější auta v reálu?


Výše zmíněné nejlepší speciály a další auta ve hře mají své reálné protějšky. Jak ve skutečnosti vypadají můžete vidět na

(www.mulsannescorner.com)

Jde o výborný website, který vás nechá nahlédnout doslova pod kapoty těchto úžasných strojů.




Mohl bych si předplatit DVD s PC hrami z Edice ABC?

Erik

Ahoj Eriku,
předplatit PC hry z Edice ABC není možné. Videohry, které sis nestihl koupit, lze objednat na info@praguepromotion.cz na dobírku.
Zuzana

Dotazy pište na lestinova@ringier.cz , předmět EDICE.