Starsky & Hutch

Starsky & Hutch
Sdílej
 
Bláznivá arkáda na motivy slavného amerického seriálu ze sedmdesátých let. Starsky a Hutch jsou dva poldové od rány, kteří se s ničím nemažou.

Foto
A ani ve hře nebudete muset. Nejčastějším úkolem bude dostihnout zločince v autě, respektive rozstřílet je na kusy. A samozřejmě na to máte omezený čas, ale i diváckou podporu. Vaše hraní totiž sledují fiktivní diváci a pokud nejedete dostatečně šíleně, nebezpečně, nelétáte s autem vzduchem, diváci začnou mizet. Jakmile odejde poslední, mise končí. Ale to není vše. Až odjezdíte 18 příběhových epizod, otevře se před vámi celé město, kde můžete donekonečna řádit a bojovat o přízeň diváků.

Tipy Starského a Hutche

Foto

• Nebojte se z města udělat trosky. Projíždějte výlohy, rozrážejte ploty, výstřelem ničte sudy, kličkujte mezi auty a rozhodně nevynechávejte nájezdy a následné skoky. To vše mají diváci rádi a budou vám více přibývat.

• Ve hře najdete několik typů bonusů. Jedněmi musíte projíždět, ty zajímavější sestřelovat. Dají vám větší rychlost, odolnost proti kulkám nebo manévrovatelnost. Pokud aktivujete ikony ve tvaru hvězdy, spustí se nějaká nečekaná událost. Nechte se překvapit jaká.
Foto

• Zajímavá je možnost připojení volantu a bezpochyby vám to zpříjemní hraní. Starsky & Hutch není sice žádný simulátor, auta toho hodně vydrží, a dokonce se samy po pádu na střechu převrátí, ale tahle divoká jízda má s volantem přece jenom něco do sebe.

• Pozor na vlastní policejní auta. Jejich ničení může srazit sledovanost. Potíž je v tom, že zaměřování probíhá automaticky a vy jen musíte ve správnou dobu zmáčknout spoušť. Nachází se pod pravým tlačítkem Alt.

• Hra obsahuje i multiplayerový mod, v němž jeden řídí auto a druhý střílí. Nepotřebujete žádné internetové připojení. Multiplayer probíhá na jednom počítači.



Cheaty

Foto

Vytvořte soubor LOCAL.INI v adresáři hry (použijte např. notepad). Do něj vložte níže popsané kódy, každý kód na zvláštní řádek. Uložte soubor a spusťte hru. TRUE a FALSE se používají pro zapínaní nebo vypínání cheatů.

SPEED_CHEAT=TRUE - přidá rychlost
CanAlwaysPlayNext=TRUE - vždy budete moci hrát následující misi
FE_ENABLE_FREE_ROAM=TRUE - zpřístupní volný Roam mód
FE_ENABLE_LOCKER=TRUE - zpřístupní Locker
FE_ENABLE_TV_SPECIAL=TRUE - zpřístupní TV speciály
FE_UNLOCK_ALL_CARS=TRUE - odemkne všechna auta
MONSTER_TRUCK=TRUE - z aut se stanou Monster trucky
CARLOS_FANDANGO=TRUE - auta dostanou velká kola
PlayConversations=FALSE - vypne konverzace
CanSkipConversations=TRUE - budete moci přeskočit konverzace
SKIPDEVICESELECTION=TRUE - přeskočí obrazovku s výběrem grafické karty
StartGamePaused=TRUE - spustí hru v Pause modu
OnlyPlayDebugEnabledEffects=TRUE - vypne zvuk
DISABLE_LEVEL_COMPLETE=TRUE - nepovolí ukončení hry
TurnOffThatFeckingStupidGunIcon=TRUE - vypne ikonku zbraně v HUD
DISABLE_SKID_MARKS=TRUE - vypne zobrazování brzdných stop
Show_HUD=TRUE - zobrazí HUD



Ze hry do reality

Starsky a Hutch na filmovém plátně


Tihle dva bezhlaví policajti pocházejí původně z populárního seriálu ze sedmdesátých let. V roce 2004 pak Starsky a Hutch zažili filmový návrat ve stejnojmenném filmu. V hlavní roli Ben Stiller a Owen Wilson. Na trailer se můžete podívat na

(Starsky & Hutch)






Jedno ucho
Kolik asi bude stát, když si jednu hru budu chtít objednat na info@praguepromotion.cz?

Šimon

Ahoj Šimone,
celková cena bude 37 Kč za hru + poštovné a další, podrobně to najdeš na stránkách distributora PC her Edice ABC (www.praguepromotion.cz/obj.htm).
Foto

Tarify poštovného najdeš i na webu České pošty. Cena DVD (titulu), která je na stránce distributora uvedena, platí samozřejmě pro jiné DVD. PC hra z Edice ABC opravdu stojí 37 Kč.
Zuzana



Dotazy pište na lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.
PC hry lze objednat na info@praguepromotion.cz