Terminátor: Samsung G810

Terminátor: Samsung G810
Sdílej
 

Terminátor: Samsung G810

NÁŠ TIP


Majestátné křivky a kvalitní kovová konstrukce napovídají, že Samsung rozšířil svoji nabídku o telefon nejvyšší třídy. A je to tak - přestože cenově patří ve své kategorii mezi ty levnější, málokterý mobil se mu může rovnat.
V robustním kovovém těle skrývá Samsung G810 širokou nabídku více či méně použitelných funkcí. Pod všemi aplikacemi běží operační systém Symbian, jehož využití ještě zvyšuje krátká reakční doba na povely uživatele. Vášniví cestovatelé ocení GPS systém a fotografové zase 5Mpx fotoaparát s trojnásobným optickým zoomem a autofocusem. Technickým nadšencům nabízí G810 vedle typického spojení GPRS/EDGE/bluetooth také wi-fi a HSDPA.


HODNOCENÍ: 90 %

+ CELKOVÁ VYBAVENOST
- JE VELKÝ A TĚŽKÝ
VÝROBCE: SAMSUNG
WEB: WWW.SAMSUNG.CZ
CENA: 14 000 Kč


Blades and Magic
JAVA


Kvalitních RPG her není nikdy dost. Platí to o to víc u těch, které nabízejí rozsáhlejší možnosti a kvalitnější zpracování. Blades and Magic patří právě mezi špičku ve všech směrech.
Potěší propracovaná hlavní linie i postranní úkoly. Výborné musejí být hlavně souboje. Ani těm nezůstává Blades and Magic nic dlužen. Nepřátel, které můžete usmažit kouzlem či jim setnout hlavu, potkáte nespočet.


HODNOCENÍ: 95 %

+ GRAFIKA, SOUBOJE
- NUDNÉ PŘEMISŤOVÁNÍ MEZI LOKACEMI


MŮJ MOBIL
Lucka, 12 let

Když volám, tak moc nesleduju, kolik to stojí. Když mi pak dojde kredit, umím se uskromnit a moc mi to nevadí.


PTÁTE SE
Co to znamená VoIP hovor? PAVEL NOVÝ, OLOMOUC

VoIP (Voice over Internet Protocol) v doslovném překladu znamená hlas přes internetový protokol, což přesně vystihuje podstatu této technologie.
Umožňuje telefonovat mezi uživateli internetu bez využití hlasových služeb operátora. Jelikož se využívají pouze datové služby, jsou hovory podstatně levnější.


Skype Java na mobilech
ZAJÍMAVOST


Společnost Skype už testuje svoji novou Java aplikaci pro VoIP hovory. Poslat zprávu a uskutečnit hovor budete moci nejen mezi uživateli sítě Skype. Máte-li chuť zapojit se do testování, podrobný návod najdete na stránkách Skype.