Zoo Empire

Zoo Empire
Sdílej
 
Máte rádi zoo, ale nemáte ji zrovna za rohem? Postavte si vlastní!

Foto

Ve strategii Zoo Empire dostanete možnost vybudovat dokonalou zoo. Ale nebude to nic snadného. Každé zvíře vyžaduje přesné směsi různých prvků prostředí, mají ráda svá specifická obydlí a potřebují hodně prostoru. Nezapomeňte ani na jejich zábavu a dostatek ošetřovatelů. Pokud zvěři neposkytnete pohodlí a péči, bude na návštěvníky házet smutné oči a ti se k vám už nevrátí.

Spokojenost zvířete je přímo úměrná spokojenosti návštěvníků, kteří pak rádi pouštějí peníze do vaší kasy. Zkuste je nenaštvat třeba moc vysokým vstupným. Penízky získáte i od dobročinných organizací či za nápadité konstrukce výběhů.
Foto

Střádejte peníze, rozšiřujte zahradu, stavte deštné pralesy, vyprahlé savany či kolosální pavilony opic, ptáků, hadů i hmyzu. Nakupujte zvířata a nebo investujte do výzkumu a pěstujte tvory v přírodě ohrožené, jako jsou bílý bengálský tygr nebo černý leopard. Máte nespočet možností jak vytvořit atraktivní zoo, kde návštěvníci budou rádi stát fronty před vstupem.


Vaše zoo
Ve hře je dostupná zhruba padesátka různých zvířat. Každé je různě náročné na chov a zároveň atraktivní pro návštěvníky. V zoo by vám neměly chybět následující atrakce.

• Ledové království

Foto

Lední medvědi, tučňáci a další tvorové milující zimu vám v zoo nesmějí chybět. Výborný nápad je kolem ledového království položit třeba kolejnice. Návštěvníci si tak v pohodlí mohou ze všech stran prohlížet dovádění oblíbených zvířat.

• Afrika

Foto

Co by to bylo za zoologickou zahradu bez žiraf, slonů a jiných afrických zvířat. Ta vyžadují dostatek prostoru, ale zaručeně návštěvníky potěší. Vybudujte si skvělé africké safari, třeba jako mají v zoo ve Dvoře Králové.

• Občerstvení

Foto

Bez občerstvení a různých atrakcí nebude spokojenost návštěvníků dokonalá. Postavte jim dost stánků s párky a pizzou, prodejnu limonád nebo kolotoče. Nezapomeňte ani na nezbytné záchody a odpadkové koše.



Ze hry do reality

Nejlepší zoo světa


Každá je něčím unikátní. Ať již specifickými pavilony, atrakcemi nebo chovem ojedinělých zvířat. A která je nejlepší? Magazín Forbes Traveler sestavil žebříček deseti nejlepších zahrad světa:
Foto

1. Animal Kingdom (Orlando, USA)
2. Basel Zoo (Basilej, Švýcarsko)
3. Beauval Zoo (Francie)
4. Berlin Zoo Garden (Německo)
5. Bronx Zoo (New York, USA)
6. Chester Zoo (Velká Británie)
7. Zoo Praha
8. National Zoo of S. Africa (JAR)
9. San Diego Zoo (USA)
10. Schönbrunner (Rakousko)