Levný, ale kvalitní: Sony Ericsson T303

Levný, ale kvalitní: Sony Ericsson T303
Sdílej
 

Levný, ale kvalitní: Sony Ericsson T303

NÁŠ TIP


Dnes představovaný telefon od společnosti Sony Ericsson je atraktivní především nízkou cenou. Ač jde o levný přístroj, na první pohled působí podstatně hodnotněji. Zásluhu na tom mají především použité materiály a kvalitní dílenské zpracování. Z funkční výbavy dnes již nikoho nepřekvapí podpora WAP, MMS, GPRS či polyfonního a MP3 vyzvánění.

T303 přidává i 1,3Mpx fotoaparát, FM rádio a bluetooth, což už rozhodně běžné není. K dobru lze připočíst i stereo sluchátka, která jsou součástí balení. Pokud tedy nepotřebujete další pokročilé funkce, tento model vám mohu doporučit.


HODNOCENÍ: 80 %

+ POMĚR CENY A VÝBAVY, KVALITNÍ PROVEDENÍ
- CHYBÍ PODPORA PAMĚŤOVÝCH KARET


VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: ASI 2500 Kč


Abracadaball: Zamiř a pal!
JAVA


Když se řekne Zuma nebo Luxor, s velkou pravděpodobností bude každý mobilní hráč ihned vědět, o jakou hru jde. Abracadaball je přes svůj orientální název další variací na toto téma. O co tedy jde? Na displeji máte označenou dráhu, po které se pohybují barevné kuličky. Vaším cílem je vystřelováním kuliček stejných barev seřadit za sebe alespoň tři stejné dříve, než dorazí na konec dráhy. Kromě povedené grafické stránky přináší Abracadaball nové maličkosti, jako je mnoho variací ohnivých kuliček nebo boj proti celkem devíti bossům v deseti úrovních.


HODNOCENÍ: 70 %

+ VYLEPŠENÍ ZNÁMÉHO MODELU
- SNADNĚJŠÍ


Dotykový a levný: LG KP500
NA DOTYK


Dotykový displej se v mobilních telefonech stává čím dál oblíbenější, a tak firma LG připravila novinkový model KP500. Tento 12 milimetrů tenký telefon se kromě dotykového monitoru může pyšnit displejem s rozlišením 240 × 400 bodů, 3,2Mpx fotoaparátem, MP3 přehrávačem a datovými přenosy EDGE. Telefon nemá operační systém, přesto zvládne zobrazit i dokumenty MS Office. Pro další aplikace je připravena Java.

Model je určen spíše pro mladé uživatele, a tak jej LG nabízí v několika barvách a s pestrým uživatelským prostředím.



HODNOCENÍ: 70 %

+ DOTYKOVÝ DISPLEJ, CENA
- NEMÁ OPERAČNÍ SYSTÉM


VÝROBCE: LG
CENA: 6000 Kč



MŮJ MOBIL
Lucie, 12 let

V současnosti používám Sony Ericsson K510i. Mám ho hlavně kvůli volání a psaní textovek. Nejvíc se mi ale líbí Nokia 8820.


Něco pro přátele oken
ZAJÍMAVÝ WEB

Přístrojům s OS Windows Mobile ve všech možných verzích se podrobně věnuje web CE4YOU. Najdete na něm mnoho článků, recenzí a rad k tomuto systému. Protože Windows Mobile má mnoho uživatelských možností, je zde i velký počet návodů na zlepšení nebo zjednodušení práce s ním. A pokud snad nenaleznete odpověď přímo na webu, jistě vám pomůže některý ze zkušenějších uživatelů na obsáhlém a přehledně členěném diskusním fóru, kde je více než 240 tisíc příspěvků.
www.ce4you.cz