Moment of Silence

Moment of Silence
Sdílej
 
Píše se rok 2044. Hlavní hrdina Peter Wright je obyčejný chlapík, který dře v nejmenované reklamní společnosti. V povedené adventuře Moment of Silence autoři zamotají jeho i vás do napínavého příběhu.

Foto
Vyšlou vás pátrat po celosvětovém spiknutí i tajných vládních programech. Život v této budoucnosti totiž není tak příjemný, jak by se dalo očekávat. Občané jsou pod neustálou kontrolou a pod tlakem mnoha zákazů a příkazů, soukromí neexistuje a jakýkoli odpor je tvrdě trestán.

Moment of Silence si k vám dokáže najít cestu nejen dobrým příběhem o podivné budoucnosti lidstva, ale i kvalitními a bohatě větvenými dialogy. Jenom správně kladené otázky vám pomůžou najít pravdu. Užijete si také zapeklité hádanky a mnoho různých lokací včetně orbitální stanice. Vzepřete se vládnímu teroru a pusťte světlo do míst, která měla navždy zůstat ve temnotě.


Kde budete pátrat
Děj hry vás zavede na několik zajímavých lokací. Od různých částí New Yorku přes orbitální stanici až po zmrzlou Aljašku.

• New York křížem krážem

Velké jablko, jak se městu přezdívá, projdete v mnoha lokacích. Čeká vás Manhattan, Brooklyn i letiště JFK. Poznáte ulice tohoto města, honosné kanceláře i špinavé stoky.

• Raketou i vzducholodí

Během pátrání zažijete dobrodružství i na vesmírné stanici. Z poklidné vesmírné rekreace se stane napínavá akce. Neméně zajímavý bude i let vzducholodí na základnu na Bermudách.
Foto

• Zmrzlá Aljaška

Aljaška bude poslední vaše dobrodružství a čeká vás tam skvělé finále příběhu. Vše leží ve vašich rukou. Nezapomeňte! Abyste mohli zachránit svět, je nutné obelstít eskymáka.

Návod

Pokud se ve hře dostanete do slepé uličky a nebudete vědět, jak dál, podívejte se na

(www.abcgames.cz)


Zde najdete podrobný návod.



Ze hry do reality

Nahlédnutí do budoucnosti


Chcete vědět, co nás čeká v tomto století, které sotva začalo? Nahlédněte do knihy Objevy 21. století. Přestože jde o spekulativní úvahy, není to žádné fantasmagorické vizionářství. Publikace francouzského badatele Érica de Riedmatten vychází ze současného stavu vědeckých poznatků, odhadu tempa lidského poznávání i pokroku v různých vědeckých odvětvích. A co se dozvíte? Třeba že do roku 2036 zanikne většina kin, 2050 budeme jezdit především auty na vodík, 2065 proběhnou úspěšné pokusy o hibernaci a 2088 se dočkáme umělého mozku. Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta.



Jedno ucho

Je možne ediciu PC hier ABC zakúpiť aj na Slovensku, alebo je to možne len v Česku? Prípadne - dajú sa tieto hry objednať?
Maroš

Ahoj Maroši,
na Slovensko se PC hry nedistribuují. Tituly z Edice ABC ale lze objednat na dobírku - návod najdeš na stránkách distributora

(www.praguepromotion.cz/obj.htm)


Pro Slovensko platí pouze varianta klasickou poštou, nikoli SMS.
Zuzana