Crysis Warhead

Crysis Warhead
Sdílej
 

Hit ABC

Výbornou střílečku Crysis jsme si užívali před rokem. Pamatujete na její unikátní hratelnost? Tu samozřejmě najdete i v samostatně spustitelném datadisku Crysis Warhead.


S ním se podíváme na celou akci z perspektivy nového hrdiny se jménem Psycho, válčícího na druhé straně ostrova. Crysis Warhead v podstatě prodlužuje zážitek původní hry a přidává jen několik nových věcí. Například nové zbraně jako samopal Škorpion, granátomet nebo bojové vznášedlo. Výraznou změnou je také vylepšená optimalizace hry. Přestože dá vašemu PC pořádně do těla - doporučujeme dvoujádrový procesor –, lze ho na lehce nadprůměrných strojích obstojně hrát. Co na tom, že je zde málo inovací. I bez nich je Crysis včetně datadisku jednou z nejlepší stříleček.

Hodnocení: 82 %
Výhody: skvělý design úrovní a parádní hratelnost, nanooblek, taktika boje, vylepšený multiplayer Crysis Wars
Nevýhody: málo novinek oproti původnímu Crysis, slabší příběh
Výrobce: Crytek
Web:

(www.crysiswarhead.ea.com)






Co se hraje
MotoGP 08


Valentino Rossi letos zajel další fenomenální sezonu a stal se mistrem v královské třídě MotoGP. Chcete také projít peklem celého šampionátu? V dalším ročníku série MotoGP s číslovkou 08 se můžete vrhnout do budování vlastní závodní kariéry. Začnete jako pikolík v třídě do 125 cc, který bude často koukat na záda svých soupeřů. Pokud se vám začne dařit, můžete si vyjezdit odměny v podobě speciálních upgradů vašeho stroje a zrychlíte. Postupně se prokoušete přes třídu 250 cc až do boje o mistra světa v MotoGP.
Vaše úspěšnost závisí také na zvolené obtížností. Na tu nejtěžší vám to budou soupeři poměrně nandávat a neodpustí vám nejmenší chybu, ale nečekejte žádnou přesnou simulaci jízdy skutečných závodních strojů.


MotoGP 08 jede dále v kolejích arkády, což může někomu vadit. Avšak na druhou stranu to zlepšuje celkovou hratelnost. MotoGP 08 standardně obsahuje oficiální jména jezdců, motocyklů a přesné kopie tratí, včetně nového Kataru nebo Indianapolis. Oproti předchozím ročníkům se zlepšila grafická stránka hry. Nečekáte-li simulátor, MotoGP 08 vám poskytne nezapomenutelné momenty.

Hodnocení: 75%
Výhody: pěkná grafika, mod kariéry, oficiální jména závodníků, autentické motocykly a okruhy, na nižší obtížnost vhodné i pro úplné zelenáče
Nevýhody: pro někoho až příliš nerealistický jízdní model, nic moc zvuky, nedoladěné AI
Výrobce: Capcom
Web:

(www.motogp-game.com)