Maximální výbava: Sony Ericsson C905 on

Maximální výbava: Sony Ericsson C905 on
Sdílej
 

Maximální výbava: Sony Ericsson C905 on

NÁŠ TIP


C905 je v současnosti nejvybavenějším Sony Ericssonem na trhu. Ve výčtu funkcí mu nechybí prakticky nic. Datová výbava obsahuje wi-fi, UMTS včetně HSDPA, EDGE, GPRS a bluetooth, internetový prohlížeč, RSS čtečku, e-mailového klienta, samozřejmostí je synchronizace s počítačem. Výborně zvládá i přehrávání MP3 nebo videí. Hlavním lákadlem tohoto vysouvacího modelu je 8Mpx fotoaparát s xenonovým bleskem. Zde však výkon zůstává za očekáváním a na fotografiích je názorně vidět, že megapixely nejsou to hlavní. A tak to, co mělo být plusem tohoto telefonu, se paradoxně stává spíše jeho minusem.


HODNOCENÍ: 80 %

+ VÝBAVA, PROVEDENÍ
- KVALITA FOTOGRAFIÍ, TELEFON NEMÁ OS

VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: ASI 14 000 Kč


Soul of Darkness
JAVA


Fanoušci dobrodružných her si u tohoto titulu rozhodně přijdou na své. Tato středověká adventura sice není nijak výjimečná, ale nabízí vše, na co jsme u Gameloftu zvyklí - propracovanou grafiku, prověřený systém ovládání i slušnou dávku akce.
Hlavní hrdina Kale ovládá výborně nejen meč, ale disponuje i magickými schopnostmi.
Nedělá mu problém použít mráz, oheň či proměnit se v nějaké zvíře. Jeho um plně využijete při soubojích s řadou stvůr, démonů či vlkodlaků.


HODNOCENÍ: 70 %

+ AKCE, GRAFIKA
- PODOBNÝCH HER JE VELMI MNOHO


VE538 Motorola, která není Motorolou
NIŽŠÍ TŘÍDA


Model VE538 je telefon nižší třídy klasické konstrukce s podporou sítí 3G. Motorola s ním chce pravděpodobně oslovit zejména zákazníky, kterým v minulosti moc nevyhovovalo ovládání tohoto výrobce. Firma to vyřešila po svém, a tak je tento telefon vlastně pouze přelogovaný Benq. Je to vidět na první pohled jak v celkovém designu, tak v menu přístroje.
Z výbavy mohu jmenovat 2Mpx fotoaparát, QVGA displej, podporu bluetooth a datových přenosů UMTS a GPRS. Nechybí ani slot na paměťové karty microSD. Vše se vešlo do přístroje o rozměrech 107 × 46 × 16 mm a s hmotností 83 gramů.


HODNOCENÍ: 70 %

+ POMĚR CENY A VÝBAVY
- ZCELA JINÉ OVLÁDÁNÍ NEŽ OSTATNÍ MOTOROLY
VÝROBCE: MOTOROLA
CENA: 3000 Kč


MŮJ MOBIL

Tereza, 12 let

Teď používám Sony ony Ericsson. Nejradši na něm poslouchám písničky. Samozřejmě taky volám a píšu. Kdybych si měla přát nový telefon, byl by to asi nějaký vysouvák.


Web pro chytré Nokie

ZAJÍMAVÝ WEB
Dnes představený web se věnuje Nokiím. Tentokrát ne všem, ale jen přístrojům série S60. V těchto telefonech se používá výhradně operační systém Symbian. Jako zástupce této třídy mohu u jmenovat například řadu E a N. Opět se zde setkáme s novinkami, recenzemi nebo s návody a postupy. Nechybí sekce download s mnoha aplikacemi a hrami zdarma ani diskuzní fórum s radami či názory uživatelů. Stránky najdete na adrese
www.s60.cz.