Hudba po americku: Motorola ROKR EM35

Hudba po americku: Motorola ROKR EM35
Sdílej
 

Hudba po americku: Motorola ROKR EM35

NÁŠ TIP


Na mobilní telefony určené pro přehrávání hudby se zaměřuje každý výrobce. Motorola nyní představila další novinku v této kategorii s názvem ROKR EM35. Zaujme povedeným vzhledem, jenž vychází z atraktivní kombinace černé a červené barvy. Velmi slušná je i jeho výbava. Telefon je hudební, takže nechybí kvalitní přehrávač MP3, podpora paměťových karet microSD a FM rádio s integrovanou anténou. Příjemným bonusem jsou stereo reproduktory a 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Nezapomnělo se ani na fotoaparát, má rozlišení 3,1 Mpx, je však bez autofokusu.



HODNOCENÍ: 80 %

+ ATRAKTIVNÍ VZHLED, SLUŠNÁ VÝBAVA
- V ČR SE ZATÍM NEPRODÁVÁ
VÝROBCE: MOTOROLA
CENA: ZATÍM NEZVEŘEJNĚNA


FIFA 09: Fotbálek na telefonu
JAVA


Sérii FIFA zná snad každý hráč. Ať už z PC, herní konzole, nebo z mobilu. Zatím poslední díl této hry na mobilní telefony se bohužel moc nepovedl. FIFA 09 v podstatě nepřináší nic nového. Z herních voleb máte na výběr přátelák, trénink, penalty, sezonu (k dispozici je španělská, anglická, italská, francouzská a německá liga) a mod zvaný Challenge. Ten skrývá celkem 8 úkolů, za něž dostáváte bonusy, které využijete právě při hraní sezony.
Grafika je takřka stejná jako v předchozím dílu a na dnešní poměry je už překonaná. Stejně tak jsou na tom zvuky. Bohužel ani ovládání není z nejpovedenějších.


HODNOCENÍ: 50 %

+ LICENCE HRÁČŮ A LIG
- GRAFIKA, ZVUKY, OVLÁDÁNÍ


LG KF300: Praktické véčko
NIŽŠÍ TŘÍDA


Model LG KF300 patří do nižší cenové kategorie, ale na jeho vzhledu to není nijak znát.
Materiály i konstrukce jsou kvalitní. Funkčně jde o typický výrobek této třídy, a tak v telefonu najdete 2Mpx fotoaparát bez autofokusu, MP3 přehrávač, bluetooth, podporu paměťových karet či FM rádio. Pochválit mohu 2,2palcový QVGA displej a kvalitní klávesnici s rozměrnými tlačítky. Novinkou jsou čtyři speciální klávesy pod displejem pro rychlý přístup do budíku, kalendáře, obrázkové galerie a oblíbených položek. Ovládání telefonu je celkově velmi příjemné.


HODNOCENÍ: 70 %

+ VZHLED, OVLÁDÁNÍ
- POMALEJŠÍ REAKCE
VÝROBCE: LG
CENA: ASI 3800 Kč


MŮJ MOBIL

Petra, 12 let

Mám Nokii, nejvíc na ní hraju hry, ale je dobrá i na psaní textovek. Líbil by se mi mobil s dotykovým displejem, který bych mohla ovládat tužkou.


U IQmania
ZAJÍMAVÝ WEB


Poslední web, který v seriálu o zajímavých internetových - stránkách představím,, je UIQmania. Věnuje se především telefonům s operačním systémem Symbian UIQ. Tento OS používá zejména Sony Ericsson (např. W960, P1i, G700, G900) a Motorola (Z8). Obsah webu je rozsáhlý, najdete zde návody, recenze telefonů a aplikací, videa a také přehled firmwarů a přístrojů založených na této platformě. Velmi kvalitní je také diskuze. Vše sice nasvědčuje tomu, že tato platforma končí, ale stále je o čem psát a majitelů těchto telefonů je mnoho.
Adresa stránek je www.uiqmania.cz .