Posel Smrti

Posel Smrti
Sdílej
 
William Gordon vypadl z okna. Většina lidí si myslí, že to byla nešťastná náhoda. Kromě vás, Samuela Gordona. Rozhodnete se zjistit, kdo má úkladnou vraždu na svědomí.

Foto
Posel Smrti je jedna z nejlepších detektivních adventur a pochází od českého vývojářského týmu. Její největší přednost je silný a propracovaný příběh, při němž vám bude pravda kličkovat těsně před nosem.

Hra je protkána mnoha větvenými rozhovory a narazíte na desítky hádanek, jejichž řešení není snadné, ale ani frustrující. Zákoutí prastarého sídla šlechtického rodu Gordonů jsou hororově temná a zvyšují napětí. Na atmosféře přidává solidní grafické ztvárnění, časté mlhy, bouřky a také skvělá hudba. Vražda je pouze vrchol ledovce, vy musíte odhalit šokující pravdu celou.

Temná zákoutí
Ve hře navštívíte přes 150 různých lokací. Některé jsou opravdu velmi temné a děsivé.

• Darkhamova hrobka

V této adventuře můžete několikrát přijít o život. Jedním z nebezpečných míst je Darkhamova hrobka. Než se rozhodnete podívat se do přímo na Darkhamův hrob, vše nejdřív pozorně prozkoumejte.

• Márnice

Samá lepší místa, co říkáte? Na pitevním stole a hlavně v belíku vedle něj vás čeká pořádný šok. Až se uklidníte, nezapomeňte se podívat na umyvadlo nebo do zásuvky u stolu. Najdete zde důležité indicie.

• Sanatorium

Různá sanatoria jsou oblíbeným prostředím hororových her. Nechybí ani zde! A co v něm budete pohledávat? Třeba musíte najít hlavu panenky, podívat se také do Jamesovi cely nebo pokecat s Ralphem. Více neprozradíme.


Ze hry do reality

Nejlepší hrady v Británii

Okouzlil vás Posel Smrti temnou atmosférou a prostředím anglického hradu? Británie je plná takovýchto středověkých pevností. Existuje však deset nejpopulárnějších hradů, které byste při návštěvě ostrova neměli minout. Každý nabízí rozdílné atrakce a speciality. Někde si užijete strašidelné duchy, jinde vás budete ohromeni rytířskými souboji nebo rozsáhlým podzemím. Jejich seznam najdete na www.spookystuff.co.uk/BritainsTopTenHauntedCastles.html.


Jedno ucho
Vycházejí ještě PC hra Edice ABC?

Viktor, 13 let

Ahoj Viktore,
Edice PC her ABC pokračuje! Aktuální hru a všechny další se opět prodávají v trafikách nebo v supermarketech. Stojí 43 korun a v prodeji je ta konkrétní vždy 14 dní, stejně jako aktuální číslo ABC.
Zuzana

Dotazy pište na zuzana.lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.