Vydejte se s námi za pokladem

Sdílej
 

V ABC č. 14 až 17 budete postupně nacházet souřadnice k pokladům, které můžete hledat pomocí mapy či GPS. Každá souřadnice je pozvánkou na pěkný výlet, na jehož konci vás čeká poklad. Tím je slovo nebo číslo, které naleznete podle uvedených instrukcí. A právě tyto malé poklady vás mohou dovést až k bombastické první ceně - komnatě pokladů.

Honba za pokladem ABC je navržena tak, aby ji bylo možné hrát z kteréhokoliv kraje České republiky (pouze Prahu a Středočeský kraj jsme spojili dohromady). Všechny čtyři poklady budou tedy snadno dostupné po celé republice. Záleží jen na vás, zda se rozhodnete najít všechny poklady ve svém kraji či zda budete poklady postupně sbírat v různých krajích.

Souřadnice k pokladu č. 1 najdete v ABC č. 14, vychází 7. července.
Souřadnice k pokladu č. 2 najdete v ABC č. 15, vychází 20. července.
Souřadnice k pokladu č. 3 najdete v ABC č. 16, vychází 3. srpna.
Souřadnice k pokladu č. 4 najdete v ABC č. 17, vychází 17. srpna.

HRACÍ KARTA ke hře Honba za pokladem ke STAŽENÍ.

Jak správně zadat souřadnice a dostat se k cestě k pokladu?

Vemte si k ruce souřadnice, které jste dostali v časopise ABC. Do formuláře vedle obrázku s kompasem vložte do kolonky E východní délku a do kolonky N severní šířku. Pak už stačí jenom kliknout na tlačítko ZOBRAZIT POKLAD a zobrazí se vám popis cesty ke schovanému pokladu a pár tipů na pěkný výlet. Dejte si jenom pozor, abyste souřadnice zadávali ve tvaru xx°xx'xx.x".

Pakliže byste měli s jakýkoliv problém, napište svůj dotaz na e-mail jan.binder@ringier.cz. Rádi Vám odpovíme.

Kompletní pravidla najdete zde.