Sony Ericsson K770i - Má rád fotky a MP3

Sony Ericsson K770i - Má rád fotky a MP3
Sdílej
 

"Fotografická" řada telefonů Cyber-shot má nový přírůstek do rodiny - Sony Ericsson K770i.

Nejde o nového koně Sony Ericsson, jeho úkol je mnohem prostší. Má nahradit pomalu stárnoucí telefony střední třídy řady Cyber-shot. Největší výhodou telefonu je třímegapixelový fotoaparát s autofocusem, který má širokou škálou funkcí, např. možnost spojování snímků do jednoho panoramatického.


Pochvalu zaslouží i MP3 přehrávač, jenž nabízí stejný komfort jako oblíbené přehrávače z řady Walkman. Bez povšimnutí nelze nechat ani nový design. Je sice zajímavý už na první pohled, ale podle mého názoru z telefonu velkého krasavce nedělá.
80 %
+ fotoaparát, přehrávání
- design
Výrobce: Sony Ericsson
Web: www.sonyericsson.cz
Cena: 7500 Kč


 

Zajímavost



Vizitky zavolají


Americký kutil Tom Ward přišel se zcela nepraktickým, ale velmi originálním vylepšením navštívenky. Ta jeho totiž dokáže sama vytočit předem naprogramované telefonní číslo. Ve svém nitru má uložen malinkatý reproduktor, který při aktivaci přehraje sekvenci tónů, kterou telefon zachytí. Zvukovou informaci pak převede na číslo a na něj následně zavolá.


 

JAVA



Age of Heroes IV: Blood and Twilight

Série tahových fantasy strategií Age of Heroes se dostala až ke čtvrtému dílu, což se dá považovat za nevídaný úspěch. Čemu za něj vděčí? Využívá neuhasínajícího systému her Heroes of Might and Magic, nepostrádá skvělou hratelnost ani propracovanou grafiku.


90 %
+ hratelnost, grafika, RPG prvky
- oproti předchůdci nepřináší moc novinek


 

Ptáte se


Co to znamená megapixel?


Jan Mašek, Sobotín
Laicky řečeno je pixel nejmenší jednotka digitálního obrazu. Je to ten nejmenší bod, ze kterých se skládá výsledný obraz. Megapixel je jednotka, která označuje rozlišení (počet pixelů na obrazu). Například 2 megapixely se rovnají dvěma milionům pixlů v ploše.

 

 

Články odjinud