Sony Ericsson Aino: říkáme ANO

Sony Ericsson Aino: říkáme ANO
Sdílej
 
Sony Ericsson opustil číselná označení, mezi prvními telefony s názvem je Aino.

Sony Ericsson Aino •  archiv ABC

Sony Ericsson opustil číselná označení, mezi prvními telefony s názvem je Aino. Ten svou výbavou míří do vyšší třídy. Posuďte sami: 8,1Mpix fotoaparát s dotykovým ostřením, pokročilý multimediální přehrávač, plná datová konektivita od GPRS po wi-fi, GPS nebo kvalitní dotykový displej zobrazující 16 milionů barev. Výrobce se snaží zaujmout i dvěma specialitami. První je možnost spojení s herní konzolí Playstation 3, druhou je speciální stojánek sloužící jako nabíječka a usnadňující sledování filmů na telefonu.

 

HODNOCENÍ: 80 %

+ VÝBAVA

- VYŠŠÍ CENA

VÝROBCE: SONY ERICSSON

CENA: 12 990 KČ (OD PODZIMU 2009)

vtip •  archiv ABC


Paul Frank - Ztracení kamarádi

JAVA

Paul Frank - Ztracení kamarádi •  archiv ABC

O co jde? Pohybujete se v prostoru jako opičí hlava a v časovém limitu musíte najít své ztracené kamarády. Přitom je nutné se vyhýbat nebezpečným věcem. A to je vše, žádné zpestření pomocí meziher nebo zvláštních bonusů. Nic takového. Grafika je poplatná logu Paul Frank, hra běží svižně. Pokud jste příznivci této značky, můžete hru brát jako další módní doplněk. Pokud ne, je na trhu spousta lepších a zábavnějších.

Paul Frank - Ztracení kamarádi •  archiv ABC

 

HODNOCENÍ: 60 %

+ ZNAČKA PAUL FRANK

- NEZÁBAVNÉ, STEREOTYPNÍ

 

Stáhněte si hru Ztracení kamarádi do svého mobilu! Pošlete kód 614420 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier. Cena za stažená data dle tarifu operátora. Více v tiráži.

 


Nokia 2323: jen základ

NEJNIŽŠÍ TŘÍDA

Nokia 2323 •  archiv ABC

Nokia 2323 má oslovit zejména zájemce o nejnižší třídu telefonů, kteří požadují pouze základní funkce a jednoduchost ovládání. Tomu je podřízen i velmi střídmý vzhled telefonu. Provedení je ve standardní kvalitě s dobrou klávesnicí, pouze zadní kryt baterie lehce vrže. Výbava je malá, nechybí v ní však integrované FM rádio bez RDS, podpora Javy, 30 MB vnitřní paměti a podpora GPRS a EDGE. Díky prostředí S40 nebudete mít problém s kapacitou paměti na uložení kontaktů, kam se jich vejde celá tisícovka. Zamrzí dnes již archaické rozlišení barevného displeje 128 × 160 bodů.

 

HODNOCENÍ: 70 %

+ OVLÁDÁNÍ, KLÁVESNICE, VÝDRŽ

- VRZAJÍCÍ KRYT BATERIE, VYŠŠÍ CENA OPROTI KONKURENCI

VÝROBCE: NOKIA

CENA: 1500 KČ

 


Chraňte svůj telefon

PŘÍSLUŠENSTVÍ

pouzdro •  archiv ABC

pouzdro •  archiv ABC

Proti vodnímu živlu vám telefon ochrání vodotěsná pouzdra od společnosti Aquapack. Ať už se dostanete do prudkého lijáku, nebo prostě zapomenete při koupání, že u sebe máte mobil, nic se mu nestane. Vodotěsnost pouzder je do 5 metrů. Výrobce navíc myslí i na telefony s otevírací konstrukcí.

 

Články odjinud