Tak trochu jiný blog

Tak trochu jiný blog
Sdílej
 
Web Posterous.com možná udrží blogy při životě

Někdo říká, že doba blogů už je pryč a všichni se zajímají už jen o Facebook, YouTube, Twitter a další sociální sítě. Ale pozor, blogování může zažít comeback, a to díky službám jako třeba Posterous. Jsou jednoduché, rychlé a hlavně si "rozumějí" se sociálními sítěmi.
Začít je víc než snadné. Stačí poslat jakýkoliv textový dokument, fotku nebo video na adresu post@posterous.com a je to! Nepotřebujete žádnou registraci a účet se vám založí sám. Na mail vám během několika minut přijde odpověď i s adresou vašeho nového blogu. Nebo spíš nástěnky, protože Posterous je jednodušší a elegantnější než klasické blogovací systémy. V případě, že chcete mít lépe zapamatovatelnou adresu, účet si samozřejmě můžete založit sami. My jsme pro vás například založili adresu abicko.posterous.com, takže stačí poslat text nebo fotku na adresu post@abicko.posterous.com a uvidíte, jak to funguje. A Posterous nabízí i spousty dalších možností, které doporučujeme postupně zvládnout.
A to nejlepší na konec: Všechny materiály z Posterous můžete zároveň publikovat na webech jako Facebook, Flickr, Blogger nebo Twitter. Stačí si to nastavit ve svém účtu. Anebo můžete nastavení provést u každého příspěvku zvlášť: texty budete publikovat na blogu, fotky na některém fotoalbu a videa třeba na YouTube. A nezapomeňte, web abicko.posterous.com můžete použít jako cvičné hřiště. Účet je nastaven tak, že na něm může publikovat kdokoliv.


www.posterous.com

Co se stane, když na mail post@abicko.posterous.com pošlete vaše texty, fotky a videa, můžete vidět na abicko.posterous.com

Klíčová slova:
prográmek, web, blog, Posterous, publikování
 

Články odjinud