Je to tady! Nové díly seriálu Craig od potoka právě odstartovaly na Cartoon Network!

Je to tady! Nové díly seriálu Craig od potoka právě odstartovaly na Cartoon Network!
Sdílej
 
Štastné a veselé! Cartoon Network přichází s předčasným vánočním dárkem v podobě nových příběhů Craiga a jeho kamarádů

Seriál Craig od Potoka vypráví legrační příhody, které zažívá hlavní postava seriálu Craig společně se svými dvěma nejlepšími kamarády. Ti se jmenují Kelsey a JP a doprovázejí Craiga na pravidelných výpravách do přírody za městem, které dali jméno Potok. Tohle místo je pro všechny zkrátka úplně jiná realita než nudný školní život – v Potoce vládnou dětské kmeny stromovým pevnostem, bunkrům a cyklistickým rampám, které si samy vytvořily.

Každý díl seriálu přináší nová napínavá dobrodružství, ve kterých se hlavní hrdinové vydávají do nových a dosud neprobádaných koutů Potoka a setkávají se s jeho dalšími dětskými „obyvateli“. Mozkem skupiny je Craig, který často vymýšlí nové plány a místa k probádání a motivuje partu, aby do toho šli s ním. Díky Craigově stále se rozšiřující mapě Potoka se snadno zorientuješ v celém seriálu. Craigova parťačka Kelsey je malá bojovnice, kterou na toulkách vždy doprovází meč a její andulka Mortimer. Ve své hlavě si Kelsey neustále vytváří napínavé příběhy, ve kterých figuruje jako statečná hrdinka, která musí čelit dramatickým nástrahám. Posledním členem skupiny je JP - pohodář, kterého všichni zbožňují pro jeho milou povahu, upřímnost a vtip. Je to zkrátka spolehlivý parťák, který partu kamarádů tmelí dohromady.

Seriál o dobrodružných výpravách do příměstské divočiny vynesl tvůrcům Mattu Burnettovi a Benu Levinovi nominaci na cenu Annie Award a ocenění Common Sense Seal za televizní tvorbu. Zaujal tě seriál také? Nové epizody vysílá Cartoon Network právě teď!

Pro více informací a zábavy navštivte: https://www.cartoonnetwork.cz/

 

Články odjinud