Svět patří Hobitovi: Nová měna

Svět patří Hobitovi: Nová měna
Sdílej
 
Všude samý Hobit a bude hůř! Jak se blíží premiéra filmu Hobit: Neočekávaná cesta, všude se objevují další a další skvělé "hobitoviny".

 

Novozélandské aerolinky mají svého "domácího" Hobita rádi. Nejen, že nainstalovali obřího Gluma do haly letiště ve Wellingtonu. Fotku a video s instalací vidíte pod tímto odstavcem.

 

 

 

Glum se nastěhoval na letiště ve Wellingtonu •  geeksaresexy.net

 

V režii aerolinek navíc vzniklo vyloženě hobití a hodně veselé video. Elfové, trpaslíci, hobiti a jiná havěť podstupují instruktáž v letadle před odletem a nechybí ani čestná mini rolička pro režiséra filmu Hobit: Neočekávaná cesta Petera Jacksona.

 

 

 

Nový Zéland se vůbec hlasí k tomu, že je filmovou Středozemí. Místní mincovna vydává zlaté, stříbrné a hliníkové sběratelské sety mincí s jasnou tématikou. Chybět nebude ani aršík pěkných známek. Většinou to ale není levná věc...

 

To nezaplatíš! Všechny mince (a známky) si prohlédněte v galerii dole •  geekologie.com

 

A protože prosincové číslo filmového časopisu Empire je celé věnované Hobitovi (vyšlo s pěti různými 3D obálkami), objevuje se také 17 nových plakátů postav. Opět jsou velmi povedené. Na všechno se můžete podívat v galerii.

 

 

Spoustu fotek z Hobita, na kterých je dokonce i Legolasův otec, jsme vám už ukázali tady. O tom, že Hobit bude mít tři díly, se více dozvíte zde. Kdo vymyslel Hobita? Přečtěte si, jak to všechno začalo. Na Hobita, který není Hobit, se můžete mrknout tady.

 

 

6 plakátů ukazuje Temnou stranu Hobitovy Síly

6 plakátů ukazuje Temnou stranu Hobitovy Síly

Divný béčkový film chce těžit ze zájmu o Hobita

Divný béčkový film chce těžit ze zájmu o Hobita

Lego oznámilo pět nových stavebnic podle filmu Hobit

Lego oznámilo pět nových stavebnic podle filmu Hobit

 

 

Články odjinud