Call of Juarez Gunslinger: Hurá na Divoký západ!

Call of Juarez Gunslinger: Hurá na Divoký západ!
Sdílej
 
Čtvrtý díl série Call of Juarez s proslulou komiksovou grafikou se vrací mezi pistolníky. Zahráli jsme si taky!

 

Call of Juarez je série, která poprvé spatřila světlo herního světa před sedmi lety. Hra měla celkem úspěch a dočkala se několika pokračování. To předposlední s podtitulem The Cartel se odehrávalo v moderní době a bylo docela propadák.

Čtvrtý díl Gunslinger se vrací zpátky tam, kde to celé sérii šlo nejlépe – na Divoký západ. Hra je mnohem více komorní, nedočkáte se žádných velkolepých animací. Příběh je vyprávěn komiksovými scénkami. To ale vůbec nevadí. Jde o hratelnost a ta je výborná.

 

Podívejte se na upoutávku ke hře Call of Juarez: Gunslinger:

 

Hrátky s počítačem v ABC č. 15

Hrátky s počítačem v ABC č. 15

 

Gunslinger je arkádová střílečka. Příliš si nehraje na nějaké věrné zpracování své doby, ale prohání vás zábavným střílením po padouších, kterých je dost a dost. A jak před vámi padají zlosynové všeho druhu, stejným tempem vám skáčou i zkušenostní body, za které si můžete koupit rychlejší přebíjení a podobně.

Gunslinger je fantastický i díky neobyčejně vtipnému vyprávění. Příběh je totiž postavený na tom, že hlavní hrdina vypráví své strasti v saloonu přihlížejícím lidem. Děj se nespočetněkrát odvíjí od toho, že to, co hrajeme, jsou ve skutečnosti jenom vzpomínky – například skupina indiánů se rázem změní v kovboje, protože si hrdina vzpomněl, jak to vlastně bylo.

Zažijeme přestřelku, aby se celý příběh vrátil zpět a my zjistili, že hrdinu místo toho praštili po hlavě. Hlášky postavené na tomto principu jsou prošpikované celou hrou. Jenom škoda, že hra v současné době nemá české titulky. Ale i bez znalosti angličtiny je to kvalitní titul. Pokud máte rádi westerny, mayovky a dobrodružství Divokého západu, Call of Juarez: Gunslinger budete milovat!

 

80 %

 

+  komiksová grafika, rychlé tempo, skvělé vyprávění

 -   místy až příliš jednoduché

 

Platforma – PS3, Xbox 360, PC

www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=11149



PlayStation 4 slibuje: To nejlepší teprve přijde!

PlayStation 4 slibuje: To nejlepší teprve přijde!

Herní ráj: Byli jsme na největší výstavě her  E3

Herní ráj: Byli jsme na největší výstavě her E3

Takhle skvěle mohl vypadat fantasy animák Zelda

Takhle skvěle mohl vypadat fantasy animák Zelda

Klíčová slova:
hry, juarez, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud