Nové číslo ABC: Podívej se, co najdeš uvnitř ábíčka 12

Nové číslo ABC: Podívej se, co najdeš uvnitř ábíčka 12
Sdílej
 
Brzy vyjde nové ABC. Podívej se, co najdeš uvnitř.

Nové ABC vychází 7. 6.

Kteří šavlozubci žijí dodnes? Proč je Pluto trpasličí planeta s velkým srdcem? Znáš můří vychytávky? Chceš vědět všechno o fenoménu Warcraft? Podívej se, co najdeš v novém ABC 12/2016.

Ábíčkovské komiksy

V tomto ABC se loučíme s komiksovým seriálem Prokletí. Jak se vám líbil? Máte v komiksu raději dospělé hrdiny, nebo dáváte přednost dětem? V novém komiksu Pařátem vpřed!, který jsme zahájili teprve v minulém čísle, hrají hlavní roli dokonce hrdinové zvířecí.  Líbí se vám víc komiks se superhrdiny, nebo s „obyčejnými“ lidmi? A co prostředí? Dáváte přednost exotice nebo běžnému českému městu či vesnici? Některé naše komiksy mají fiktivní příběh, jiné jsou zčásti nebo zcela založeny na historických událostech. Které máte raději?

Komiksy na ábíčko.cz

Tajemství mayského chrámu

V ABC i nadále budeme držet kromě stránky s kocourem Mourrisonem jeden dvoustránkový a jeden čtyřstránkový komiks. Oba vícestránkové seriály mají obvykle délku šesti měsíců. Po Prokletí už v příštím čísle nastupuje nový seriál Tajemství mayského chrámu. Jak název napovídá, podíváme se do střední Ameriky a bude to velmi dobrodružné.

Zatím se podívejte, co najdete v novém ABC:

Filmový Warcraft: Rozseká i Avatar?

Filmový Warcraft: Rozseká i Avatar?

Šavlozubá šelma minulosti i dneška: Smilodon se střetl s indiány

Šavlozubá šelma minulosti i dneška: Smilodon se střetl s indiány

Klíčová slova:
abc, ukazka, ochutnavka, nove cislo, ABC 12/2016
 

Články odjinud