Harry Potter? Ron je fotr a Hermiona jako žádná jiná!

Harry Potter? Ron je fotr a Hermiona jako žádná jiná!
Sdílej
 
Hermiona, Ron, Draco Malfoy představují dospělou podobu i potomky na dalších fotkách z osmého pokračování ságy Harryho Pottera.

 

Divadelní hra Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter a prokleté dítě) je osmým dílem ságy Harryho Pottera. Kdysi dětští a později dospívající hrdinové se na prknech, která znamenají svět, představují v dospělé podobě. Po prvních fotkách Harryho, Ginny a jejich nejmladšího syna Albuse se na webu Pottermore objevily i portréty Hermiony, Rona, Draca Malfoye a spol. A právě Hermiona se verzi známé z filmů podobá nejméně.

Hermiona: Je černá kontroverzní?

Roli divadelní Hermiony získala černá herečka Noma Dumezweni narozená v jihoafrickém Svazijsku. To vyvolalo mezi některými fanoušky překvapení. Jiní, kteří mají zřejmě omezenou představivost, byli stejně rozhořčení jako v případě „bojkotu“ nových Star Wars a jeho hrdinů.

Jenže autorka Harryho příběhů J. K. Rowlingová, jež napsala také scénář k nové hře, má od začátku jasno. „Kánon: hnědé oči, kudrnaté vlasy a velice chytrá. Bílou pleť jsem nikdy nespecifikovala. Rowlingová zbožňuje černou Hermionu,“ napsala na Twitter a připojila emotikonu polibku…

 

Nový příběh s Harrym Potterem, Hermionou a spol. má příští měsíc premiéru v Londýně. Odehrává se 19 let po událostech z knížky a filmů Harry Potter a Relikvie smrti. Scénář vyjde knižně – stejně jako scénář k dalšímu, tentokrát filmovému, projektu J. K. Rowlingové Fantastická zvířata a kde je najít.

Všechno o Harrym Potterovi.

Svět Harryho Pottera otevírá brány

Svět Harryho Pottera otevírá brány

Nástupce Harryho Pottera: První fotky z Fantastických zvířat

Nástupce Harryho Pottera: První fotky z Fantastických zvířat

 

Články odjinud