Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Prooxym z MadBros o natáčení filmů a seriálů

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Prooxym z MadBros o natáčení filmů a seriálů
Sdílej
 
Na akci Já, Jůtuber tour jste si mohli promluvit s mnoha youtubery. Odchytili jsme Prooxyho z MadBros, který se nám svěřil se svou touhou natáčet filmy a seriály.

V červnu proběhla celorepubliková akce Já, Jůtuber tour, na které fanoušci mohli naživo mluvit se svými oblíbenými youtubery, třeba  Martinem Rotou, Madbros, Vadakou, Denis TV, nebo také Fallenkou. Na pražském zastavení celé akce ábíčko nemohlo chybět a připravili pro vás několik rozhovorů.

Jako první přichází Prooxy z MadBros.

Já, Jůtuber: Strašné vedro

Co říkáš na pražské zastavení Já, Jůtuber tour?
Je strašné vedro, a tak se mi moderuje hodně blbě. Je to strašný. Nechápu, jak to ti lidé zvládají, stát tři nebo i čtyři hodiny a koukat na nás. Já bych to vzdal. I kdyby na pódiu stál sebelepší člověk, já bych to vzdal.

Ale i přes chvíle, kdy je nesnesitelné vedro, tebe i Premiho moderování baví.
Přesně tak. Moderování nás baví. Komunikaci s lidmi máme celkově rádi, takže je to fajn.

Kdyby vám přišla lepší kariérní příležitost, dělat právě moderátory, šli byste do toho? Zanechali byste toho, co děláte?
Ve skutečnosti je to tak, že moderování nás jenom baví. Není to ale věc, kterou bych chtěl jednou dělat. Tu příležitost bych nevyužil. Jednou bych chtěl dělat filmy nebo seriály.

MadBros jako divadlo

Na kterých akcích tě fanoušci mohou vidět po ukončení Já, Jůtuber tour?
Od září možná budeme pokračovat v našem divadelním představení.

Jaké ohlasy vaše divadlo má?
Těžko říct. Já totiž nevím, jestli tam ti lidé chodí kvůli tomu, že chtějí fotku a podpis nebo kvůli tomu, že je divadlo opravdu baví. Každopádně pár ohlasů jsme měli třeba od rodičů a ti říkali, že se jim to líbilo.

Právě o tomhle problému podepisování se na akcích, která na to není určená, si mluvil v dalším z vašich videí. Říkal si, že nepodepíšeš fanouškovi útržek papíru, protože to pro něj nemá žádnou hodnotu.

Zatím za mnou nikdo s útržkem papíru nepřišel. Přišla za mnou ale jedna holka, která chtěla podepsat ruku. Řekl jsem jí, že jí ruku nepodepíšu, protože to pro ni nebude mít hodnotu. Bude to mít prostě na ruce. To si tu ruku jako uřízne a dá si ji do vitríny? Ne. On se jí ten podpis za pár hodin smaže a nemá nic. Přemlouval jsem se k tomu, ale nakonec jsem jí tu ruku ale podepsal, protože nemám srdce na to, jí odmítnout.

O Prooxym a dalších jůtuberech se dočteš v knihách Já, Jůtuber a na Facebooku

Všechno o YouTuberech najdeš tady

Vycházející hvězda MadBros: Baviči nebo sprosťáčci?

Vycházející hvězda MadBros: Baviči nebo sprosťáčci?

Galerie: Youtubeři v ábíčku!

Galerie: Youtubeři v ábíčku!

 

Články odjinud