Cool video a soutěž o knihu Škola kola

Cool video a soutěž o knihu Škola kola
Sdílej
 
Pro Josefa Dresslera je kolo fakt hračka. Mrkněte na video, jaké skvělé kousky s ním umí. A protože je pro Pepu kolo vášní, napsal o něm také knihu. Škola kola je plná inspirací a triků, které můžete s kolem dělat. A je tak úspěšná, že se teď dočkala nového vydání. Pepa slibuje, že vás naučí, jak své kolo ovládat. Podívejte se, jak to dělá on.

Soutěž o knížku Škola kola

Chceš vyhrát knihu Škola kola? Odpověz na soutěžní otázku: Kde Josef Dressler objevil biketrail? Odpověď pošli na adresu souteze@cncenter.cz. Do předmětu napiš heslo "Kolo". Odpověď musí být odeslána spolu s následujícími údaji o soutěžícím: jméno, příjmení, emailová adresa, poštovní adresa. Jinak nebude zařazena do slosování. Vyhrává 5 výherců. Soutěž probíhá od 16. 12. 2019 do 31. 12. 2019.

Kompletní znění pravidel je níže.

Nápovědu na soutěžní otázku najdeš tady >

Bahno, smyky, hustý triky: Jezdit na kole je věda!

Bahno, smyky, hustý triky: Jezdit na kole je věda!

Naučte se na kole s mistrem světa v novém seriálu ABC!

Naučte se na kole s mistrem světa v novém seriálu ABC!

Cyklodílna Festka: Postavit kolo je věda!

Cyklodílna Festka: Postavit kolo je věda!

Pravidla soutěže časopisu ABC o knihu "Škola kola od Josefa Dresslera"

Soutěž probíhá v období od 16. 12. 2019 do 31. 12. 2019 na webu abicko.cz.

Soutěžní otázka bude uveřejněna na webu abicko.cz

Vyhrává 5 soutěžících, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku, a budou vylosováni.

Svou odpověď posílají soutěžící prostřednictvím e-mailu s předmětem „KOLO“ na adresu souteze@cncenter.cz

ve tvaru:

- Odpověď na soutěžní otázku

- Jméno, příjmení, poštovní adresa (musí být uvedena doručovací adresa v České a Slovenske republice), emailová adresa.

Příklad: Odpověď na soutěžní otázku, Jan Novak, Prazska 1, Praha 11000, jan.novak@centrum.cz,

Bez kompletních kontaktních údajů (viz. Příklad tvaru odpovědi) nebude e-mail zařazen do slosování.

Čas pro příjem odpovědí na soutěžní otázku je od 0:00 prvního soutěžního dne do 24:00 posledního soutěžního dne. Soutěž organizuje CZECH NEWS CENTER a.s.

Ceny:

5x kniha Škola kola od Josefa Drasslera

Výherci budou kontaktování a informováni o výhře do 30. ledna 2020. Výhra bude výherci zaslána nejpozději do 30 dnů od zaslání e-mailu o výhře a to na adresu uvedenou výhercem ve výherním e-mailu. Pokud si výherce nevyzvedne výhru a ta tak bude zaslána zpět společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. (tedy nebude doručena), bude si moci výherce vyzvednout výhru po předchozí domluvě s paní Noemi Hyšplerovou (email: noemi.hysplerova@cncenter.cz) na adrese sídla společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, a to do 20 dnů od zaslání e-mailu s oznámením o výhře. Pokud si výherce nevyzvedne výhru ani v tomto dodatečném termínu propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Pro stanovení doby doručení e-mailu je rozhodující čas přijetí e-mailu do systému, provozovaného společností CZECH NEWS CENTER a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny e-maily obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jedné e-mailové adresy, ze které lze do dané hry zaslat maximálně 1 e-mail, a účastník soutěže může obsadit pouze jedno výherní pořadí v  dané hře. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly ze dvou či více e-mailových adres či pro dosažení výherní pozice z jedné e-mailové adresy překročí limit 1 zprávy, bude zohledněn e-mail, který byl doručen jako první a na ostatní e-maily nebude brán zřetel.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení e-mailu. Účastí v soutěži – tzn. odesláním e-mailu organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí ve hře dále každý účastník soutěže bere na vědomí, že jeho jméno, bydliště a fotografie mohou být publikovány v časopise Blesk pro ženy a na webových stránkách www.bleskprozeny.cz v případě získání výhry.

Organizátor bude zpracovávat tyto osobní údaje účastníků soutěže: jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo, odpověď na soutěžní otázku, čas doručení e-mailu. Informace o zpracování osobních údajů je dostupná zde.

Hra je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Pokud Organizátor zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla hry či hru předčasně ukončit. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a osoby jim blízké ve smyslu ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

V Praze 13. prosince 2019

 

Články odjinud