Týden ve světě komiksu 22. – 26. 12. 2003

Sdílej
 
Poslední novinky letošního roku vám opět přinášejí řadu zajímavých informací ze světa komiksu. V článku si přečtete o novém sešitu s kocourem Garfieldem, plánech vydavatelství Netopejr na příští rok nebo komiksu Zaklínač.

PRÁVĚ VYCHÁZÍ: GARFIELD ZAOKROUHLUJE

Foto
Jubilejní, patnáctá Garfieldova žrací, spací, televizní, Odieho do pozadí kopající a jiná dobrodružství vydává těsně před Vánoci Crew . Sešit se jmenuje Garfield zaokrouhluje.
Zde čtěte recenzi sešitu Garfield polyká pýchu
SOUTĚŽ O VSTUP ZDARMA NA COMICZCON
Zúčastněte se naší soutěže - pro tři výherce je připravena účast na comiCZconu 2004 zdarma. Stačí do 9. 1. 2004 správně odpovědět na dvě netěžké otázky.
Všechny další podrobnosti o soutěži se dozvíte ZDE

NETOPEJŘÍ PLÁNY NA ROK 2004
Jaké komiksy plánuje vydavatelství Netopejr na příští rok?? Vypadá to opravdu zajímavě. Samozřejmě trojku Slainova Rohatého boha , dále lahůdkové Violent Cases (Gaiman / McKean), pratchetovské Lehké fantastično a Stráže, stráže!, Kuperův komiks dle Kafky The Metamorphosis, zřejmě i Schizo 4 a něco od českých autorů. Nechme se překvapit, co z toho doopravdy vyjde!!

52. TÝDEN NA KOMIKS.CZ
O vánočním týdnu od 22. do 26. prosince jsme vám nadělili šest článků:
Recenzi pátého čísla fanzinu Sorrel
Recenzi knihy Judaismus pro začátečníky
Recenzi alba Princ noci 3 - Dopis inkvizitora
Rozhovor s Brano Jelinkem Odhalení komiksové můzy Pictorelly
Soutěž o vstup zdarma na comiCZcon 2004

Foto
KOMIKSOVÝ ZAKLÍNAČ DOKONČEN
Trvalo to dlouho, ale nakonec se zadařilo. Jak píše Dittmar Chmelař na svých stránkách Origami "po skutečných i neskutečných peripetiích... Sapkowského komiks Zaklínač z tvůrčí dílny Luďka Pospíšila konečně spatřil světlo světa." A to v podobě elektronické, jelikož celé dílo je možné za nevelkou úplatu stáhnout v sekci Nákup. Jsou zde navíc k dispozici další tituly: kromě tří čísel časopisu Origami především erotické komiksy.
Dále čtěte: Zakletý Zaklínač

Foto
Tyto zprávy připravuje server www.komiks.cz.

 

Články odjinud