Týden v komiksu 23. – 29. 10. 2006

Týden v komiksu 23. – 29. 10. 2006
Sdílej
 
V prostorách galerie Ecce Terra na pražském Maltézském náměstí se v pondělí večer uskutečnilo v rámci KomiksFestu neformální vernisáží zahájení vícevjemového projektu Wall After Wall. Právě vyšlo: Lucky Luke 6 - Cirkus Western.

JE LIBO APARTNÍ KOMIKSOVÝ OBLEČEK?
Pro ty, které nezaujal "amazonský" tip na nového McClouda, můžeme doporučit jinou nabídku www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000HAZ3CS/ref=amb_link_3596582_3/102-5496436-6338548, díky níž je možno spojit komiks s přítelkyní ;-) Tedy pokud jste na americký mainstream...

MINIREPORTÁŽ ZE ZAHÁJENÍ WAW

V podzemních prostorách galerie Ecce Terra na pražském Maltézském náměstí se v pondělí večer uskutečnilo v rámci KomiksFestu neformální vernisáží zahájení „vícevjemového“ projektu Wall After Wall nakladatelství Narwain. Balíček obsahující stejnojmenné komiksové album, soundtrack od hudební skupiny Sweeper a povzbuzující smart drink Up! Euphory by měl být k dispozici na knižním veletrhu v Brně od 10. listopadu. V plánu je i prodej komiksu samotného (album bude mít rozsah 48 stran příběhu plus 20 stran bonusů a formát 170 x 260 mm) či elektronické verze na CD. V galerii je již teď možné vidět celý komiks scénáristy Daria Marii Gulliho a kreslíře Alberta Ponticelliho v českém překladu bratrů Tachecích a zároveň obálka titulu připravovaného na rok 2007 – hororu Zombisama.

PRÁVĚ VYŠLO: Lucky Luke 6 - Cirkus Western

Lucky Luke, muž, který střílí rychleji než jeho stín, se setkává se slavným cirkusem Western, s nímž jeho majitel Erasmus Mulligan podniká turné po Divokém západě. Takto jednoduše shrnuje obsah šestého českého alba Cirkus Western nakladatelství Egmont. Scénář René Goscinny, kresba Morris, překlad Edda Němcová, 48 stran formátu A4.
Průřez prvními pěti alby čtěte zde.

 

Články odjinud