Skateboardová pohotovost 3

Skateboardová pohotovost 3
Sdílej
 


Na vaše dotazy odpovídá jeden z nejlepších českých skateboardových jezdců Tomáš Vintr

Ahoj, můj skate jezdí pomalu a chtěl bych se zeptat, jestli mám promazat nebo jestli potřebuju nová kolečka a ložiska. Nemám moc možností dostat se do skateshopu. Díky.
Michal


Podle toho, co píšeš, bych řekl, že budeš mít špatný ložiska. To zjistíš jednoduše: zvedni svůj skate a zatoč kolečkama. Pokud se všechny dobře točí a nerachtají, problém zřejmě bude v moc měkkých nebo nekvalitních kolečkách. Ty by ale chtělo koupit v kvalitním skateshopu.


Dobrý den, rád bych věděl, kde je skateshop, ve kterém si Tomáš Vintr na začátku DVD smontoval svůj skejt. Předem děkuji za odpověď.
František


Ahoj, tu scénu jsme natáčeli v Kladně. Skateshop se jmenuje Vehicle Store a určitě doporučuju se tam zajet podívat. Jsou tam příjemný lidi, kteří ti rádi se vším poradí.

Čau, za dva měsíce mi bude šestnáct let a mým snem je jezdit a jezdit. Ale je mi docela blbý začínat takhle pozdě. Chtěl jsem začít tak před rokem a půl, ale nebyl čas. Mám začít co nejdřív? A když začnu, doženu do roka všechny triky? Poraďte mi prosím.
Jiří


Na to, abys začal jezdit, není nikdy pozdě. Já například začal jezdit taky v necelejch 16 letech. Teď sice hodně kluků začíná dřív, ale to neznamená, že právě tobě se dařit nebude. Hodně štěstí!

Vaše otázky, fotky, videa a tipy posílejte na adresu ondrej.horak@ringier.cz a do předmětu napište SKATEPARK.

 

Články odjinud