Připravte se, hudební Hitparáda ABC začíná

Připravte se, hudební Hitparáda ABC začíná
Sdílej
 
To tu ještě nebylo! Časopis ABC rozjíždí hudební hitparádu. Jaké budou její výsledky a soutěžní klipy, závisí jen na vás, hlasujících.

Kromě toho, že Scuotty přes léto zjišťoval, kdo jsou vaši nejoblíbenější hudebníci (viz téma na straně 12-15), připravil si pro vás na 1. září velké překvapení. Všem nám v redakci je sice jasné, že na tomhle datu není moc co slavit, ale letos jsme to chtěli změnit. Rozjíždíme tak vlastní hudební hudební hitparádu, kde budete moct všem ukázat, jakou hudbu máte nejradši. Právě teď probíhá na webových stránkách www.iabc.cz její nulté kolo, kde můžete vybrat sedm skladeb, které se probojují do regulérního prvního kola.

To začíná už 15. září, tedy přesně v den vydání dalšího čísla ábíčka. Přesná pravidla najdete na našem webu, tak jen v rychlosti.

Jedno kolo trvá 14 dnů, začíná vždy v den vydání nového ABC. Sedm soutěžních skladeb doplní tři novinky. Následující kolo pak bude postaveno podle výsledku hlasování. Skladba, která se udrží tři kola na prvním místě, vyhrává titul Scuottyho vypalovačka a bude nahrazena jinou písničkou stejného interpreta. Aktuální výsledky budou na našem webu, pravidelné informace najdete i tady. Tolik k základním pravidlům, hlavní stejně jako v každé jiné hitparádě bude, abyste pro své oblíbené písničky hlasovali. Protože jen tak ukážete ostatním, která hudba je podle vás nejlepší. Tímto Hitparáda ABC startuje.

 


SCUOTTYHO TIP!

Chcete, aby se vaše oblíbená skladba objevila v Hitparádě ABC, a chcete zjistit, jestli se líbí i ostatním? Pošlete její název a jméno autora na e-mail ondrej.stratilik@ringier.cz, do předmětu pište HITPARADA. Některé skladby zařadíme do naší Hitparády ABC.

 


ECHO

Scuotty, jaká muzika je dnes v módě? VÍTEK BULÍČEK

Ahoj Vítku, o prázdninách jsme mezi našimi čtenáři zjistili, že je to především hip hop a rock. Ale jak je to teď, ukáže Hitparáda ABC.

Čusbus a hlasujte! Scuotty

 


KRÁTCE

- Dorazí Blur do Česka? Po letním reunionu (znovusjednocení) legendy britské kytarové scény prý kapela uvažuje o podzimním turné i mimo Velkou Británii. Řekl to kytarista skupiny Graham Coxon.

- David Guetta + Akon = Sexy Bitch. Francouzský DJ, který bořil celé léto mainstreamové hitparády písničkou When Love Takes Over, připravil nový singl s rapperem Akonem. Skladba Sexy Bicth vychází chvilku před regulérním albem.

- Coldplay u Simpsonů. Britské kapele se poštěstilo, že bude dalším hudebním celkem, který vystoupí v jednom z připravovaných dílů legendárního animovaného seriálu. Zahrají Homerovi na narozeninové oslavě.

Simpsonovi •  Archiv Abc

- Hudební tip na těchto čtrnáct dnů: festivalová sezona definitivně skončila, ale to neznamená, že by k nám přestali jezdit zahraniční hudebníci.

Právě naopak, letošní sezona slibuje bohatý hudební podzim. Tady je jeden tip - 28. listopadu se ve vyprodaném Lucerna Music Baru v Praze předvedou Editors, podle mnohých největší naděje současné kytarové hudby. Skladba Munich je toho důkazem.

 

 

Články odjinud