ÚLET: Bacha na činky + SRANDOVNÍ VIDEO

ÚLET: Bacha na činky + SRANDOVNÍ VIDEO
Sdílej
 
Ani byste nevěřili, jaká legrace se dá zažít při zvedání činek.

 

Představce si lidi, kterým při cvičení spadnou kalhoty nebo se pod nimi propadne podlaha. Jednoho nadšence dokonce kousla kočka na velmi citlivé místo. A co takhle otec dvojčátek, který místo činek používá svoje dvě děti? Došlo dokonce i na klasické rupnutí kalhot.

 

A právě sestřih takovýchto vtipných videí, kdy se malým i velkým kulturistům stane nějaká příhoda, najdete ZDE

 

A ještě taková malá rada - nezkoušejte se opičit, můžete si přivodit úraz. Cvičtě opatrně a nejlépa pod dohledem statného instruktora, nebo alespoň rodičů.

 



 

 

 

 

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.ABC, li.ABC, div.ABC {mso-style-name:ABC; margin-top:0cm; margin-right:51.05pt; margin-bottom:0cm; margin-left:1.0cm; margin-bottom:.0001pt; line-height:190%; mso-pagination:widow-orphan; mso-hyphenate:none; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:11.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; font-family:"Courier New"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Bacha na činky

 

Ani byste nevěřili, jaká legrace se dá zažít při zvedání činek. Představce si lidi, kterým při cvičení spadnou kalhoty nebo se pod nimi propadne podlaha. Jednoho nadšence dokonce kousla kočka na velmi citlivé místo. A co takhle otec dvojčátek, který místo činek používá svoje dvě děti? Došlo dokonce i na klasické rupnutí kalhot. A právě sestřih takovýchto vtipných videí, kdy se malým i velkým kulturistům stane nějaká příhoda, najdete na www.iabc.cz.

A ještě taková malá rada – nezkoušejte se opičit, můžete si přivodit úraz. Cvičte opatrně a nejlépe pod dohledem statného instruktora nebo alespoň rodičů.

 

Články odjinud