Fotbalová tipovačka ABC

Fotbalová tipovačka ABC
Sdílej
 
Staňte se fotbalovými experty s naší velkou tipovací soutěží. Hrajeme o stolní fotbálek a desítky dalších cen. S barevným herním plánem ABC projděte celým MS ve fotbale!

Co je Fotbalová tipovačka ABC?

Mistrovství světa ve fotbale je jedinečná událost, která přitahuje k televizi fanoušky všech věkových skupin. Součástí celého kolotoče jsou i sázky na výsledky utkání. Právě proto jsme pro vás připravili soutěž, ve které si můžete bez rizika zatipovat, jak které utkání dopadne. Pro nejúspěšnější soutěžící jsme si připravili 31 cen: stolní fotbal, 10x roční předplatné časopisu Pro Football, 10x kniha Nejlepší fotbalové kluby 2010, 10x kniha Fotbalové hvězdy 2010.

Jaký je cíl soutěžícího?

Tipnout co nejvíce výsledků utkání na MS v Jihoafrické republice.

Mám tipovat přesné výsledky?

Ne! Stačí tipnout, kdo vyhraje, případně, jestli zápas skončí remízou.

HERNÍ PLÁN
Vytiskněte si náš herní plán MS 2010.

Herní plán mistrovství světa ve fotbale •  Jan Mudra


Herní plán mistrovství světa ve fotbale •  Honza Mudra

Jakým způsobem budu tipovat?

Tipování probíha pomocí standardních SMSek. Jejich cena je tak daná tarifem, který máte u svého operátora. (Nejedná se o drahé, prémiové SMSky.)

Jak se vyznám v přehršli zápasů?

Pro lepší orientaci v zápasech jsme pro vás připravili herní plán. Na webu můžete najít herní plán skupin. Herní plán základních skupin nabízí seznam všech zápasů rozdělených do přehledné tabulky. Zároveň obsauhje i všechny údaje potřebné pro tipování. Herní plán vyřazovací části na vás bude čekat v uterý 15. 6.

Mám vybraný zápas a chci si tipnou na výsledek, jak na to?

Podívejte se do herního plánu a najděte vybraný zápas. Tým, který je uveden jako první, je nalosován jako domácí. Tým uvedený jako druhý je nalosován jako hosté. Pozor: Jihoafrická republika tudíž není vždy domácí! Hned vedle - ve žlutém rámečku - je uveden kód zápasu. SMSku ve tvaru MS mezera [Kód zápasu] mezera [Tip výsledku] zasílejte prostřednictvím SMS odeslané výhradně mobilním telefonem na číslo 777 080 808.

Co znamená tip výsledku?

Pokud si myslíte, že vyhraje domácí, napíšete číslo 1. Pokud si myslíte, že hosté, napíšete číslo 2. Jestli to vidíte na plichtu (remízu), zadáte 0.

Myslím, že tomu rozumím, ale rád bych viděl nějaký příklad.

Úvodní utkání se hraje ve skupině A mezi Jihoafrickou republikou a Mexikem. Dle herního plánu má kód AJM. Myslíte, že v utkání zvítězí Jihoafrická republika. Váš tip bude vypadat následovně: MS AJM 1

Ve čtvrtek 24. 6. hraje Slovensko s Itálií a myslíte si, že utkání skončí plichtou. Váš tip bude vypadat násldovně MS FSI 0

V pondělí 21. 6. hraje Porugalsko s KLDR. Myslíte si, že vyhraje KLDR. KLDR je na plánu uvedena jako druhá, tudíž je host. Náš tip vypadá takto MS GPK 2

Pozor! Jihoafrická republika není vždy uváděna jako domácí. Řiďte se herním plánem.

Jak se hlasuje na utkání vyřazovací části?

V hracím plánu si najdete kód utkání a napíšete který z dvou týmů postoupí. Tým vedený jako domácí označíte 1. Tým vedený jako hosté označíte 2. Kupříkladu osmifinálové utkání USA - Ghana má kód MF. Jako domácí je veden tým USA. Pakliže si myslíte, že postoupí USA, SMSka bude mít tvar MS MF 1.

Můžu hlasovat i po začátku utkání?

Ne, výsledky zaslané po začátku utkání nebudeme vyhodnocovat. Začátky utkání jsou uvedeny na herním plánu.

Další dotazy pište na jan.binder@ringier.cz.

Přesná pravidla jsou uvedena ZDE.

Autor

Honza Binder