Soutěž o 30 her Lego - 1. kolo

Sdílej
 
Někoho baví hrát počítačové hry, jiný raději skládá skládanku. Soutěžit ale baví každého, a pokud se soutěží o hry Lego, přijde si i každý na své - ať už si raději hraje, nebo skládá.

Soutěžit budeme ve třech kolech o tři hry Lego po deseti kusech: o budovatelské hry Legoland a Creator: Knight s Kingdom a závodní Stunt Rally. V každém kole soutěže si představíme jednu z těchto her.
Legoland
Tato hra vám přiblíží zákulisí zábavních parků Legoland. Jako nový zaměstnanec tohoto vyhledávaného zábavného podniku se naučíte stavět nejrůznější atrakce a cesty, okrašlovat plochu kytkami či živým plotem. S předem daným počtem legopeněz si pak musíte vystačit při obnově, zušlechťování a opravě. Park totiž potřebuje pravidelnou kontrolu a dostatečný zdroj energie. Kvůli tomu rozestavujete po herním plánu také minielektrárny a dílny s opraváři a zahradníky. Hře předchází výukový program a během ní vás opět provází nápověda. Kromě toho zde naleznete krátké filmy ze tří skutečných Legolandů.

Foto
Soutěžní úkol č. 1:
Ve které z následujících zemí není žádný Legoland?
a) Anglie
b) Dánsko
c) Španělsko
Odpověď na otázku zatím neposílejte, počkejte až na třetí kolo soutěže - teprve pak zašlete odpovědi na všechna tři kola.
Ceny:
1. místo: Legoland, Stunt Rally, Knights Kingdom
2. místo: Legoland, Stunt Rally
3. místo: Stunt Rally, Knights Kingdom
4. - 11. místo: Legoland
12. - 18. místo: Stunt Rally
19. - 26. místo: Knights Kingdom