Soutěž s Českou televizí

Sdílej
 
Možná netušíte, kam všude už pronikly vystřihovánky z našeho časopisu. Jedním z méně očekávaných míst je také Česká televize, která vystřihovánky použila nejen jako dekoraci do svého studia, ale i při natáčení pohádky. Pokud je od 21. do 28. prosince ve vysílání naleznete, můžete vyhrát řadu zajímavých cen.

Možná netušíte, kam všude už pronikly vystřihovánky z našeho časopisu. Jedním z méně očekávaných míst je také Česká televize, která vystřihovánky použila nejen jako dekoraci do svého studia, ale i při natáčení pohádky.

Foto
Foto
Foto
Úkol
Vaším soutěžním úkolem je určit, ve kterých dětských pořadech České televize se ve dnech 21. - 28. 12. 2003 objeví vystřihovánky z ABC od pana arch. Richarda Vyškovského?
Napovíme, že se jedná o vystřihovánku betlému a Karavely Isabela. Sledujte tedy připravené pořady pro děti na ČT 1 ve dnech od 21. do 28. 12. 2003. Posloužit jako nápověda vám mohou také naše obrázky, na kterých jsou vyfoceny zmíněné vystřihovánky.
Vaše odpovědi můžete posílat do 31.12. 2003 na e-mailovou adresu janovsky@ringier.cz Vyhrává prvních 19 správných odpovědí.
Foto
Foto
Odměny pro výherce
1. cena - sada Velké knihy komiksů I, II, III, IV
2. cena - DVD pohádka Čert ví proč
3. cena - čepice s motivem pohádky Čert ví proč
4. - 6. cena - plážová hrací sada ABC
7. cena - dětské domino
8. - 9. cena - hrneček ČT a ABC
Foto
10. - 12. cena - tričko s motivem pohádky Královský slib
13. - 15. cena - třičko s logem ABC
16. - 18. cena - hrací karty Mariáš
19. cena - přívěšek na klíče - metr ČT
Ke každé ceně jojo s logem ABC nebo ČT

Autor

Ivana Kudrnová